No i po chwili ruszyłem w miejsce o nazwie Jaskinia Chargestone gdzie miałem odbyć drugi, ale i zarazem ostatni już dzisiaj trening z moimi pokemonami. Tym pokemonem miał być właśnie mój Onix. Szybko więc odstawiłem mój pojazd i po chwili już stałem spokojnie na kamiennym podłożu. To tutaj wypuściłem pokemona, a następnie ustawiłem dla niego manekina. Mogłem teraz bez zbędnych słów pokazać pokemonowi, że nadszedł czas na wznowienie nauki Rzutu Kamieniem. Pokemon zrozumiał i natychmiast brał się do roboty. Azmodan, bo ten Onix tak ma na imię od razu stanął na przeciwko swego celu i rozpoczął kumulowanie swej wewnętrznej energii. Nie zabierało mu to już zbyt wiele czasu, a po chwili miał ją skumulowane. Następnie ogonem wbijał ją w podłoże i wtedy momentalnie z ziemi wyłoniły się kamienie, które poleciały wprost na swój cel mocno go obijając. Taki był zamiar i to mi się udało spełnić. Potem pokemon jednak kontynuował kilkanaście razy, a gdy miał dość to cofnąłem go do pokeballa i ruszyłem do domu.
Cel:
-Onix nauka Rzutu Kamieniem (Rock Throw) (7)