PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Jaskinia Chargestone

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AutorWiadomość
Sin Cara
Admin
Sin Cara

Male Liczba postów : 1389

Jaskinia Chargestone - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Jaskinia Chargestone   Jaskinia Chargestone - Page 8 Icon_minitimeSro Lut 04, 2015 7:32 pm

No i po chwili ruszyłem w miejsce o nazwie Jaskinia Chargestone gdzie miałem odbyć drugi, ale i zarazem ostatni już dzisiaj trening z moimi pokemonami. Tym pokemonem miał być właśnie mój Onix. Szybko więc odstawiłem mój pojazd i po chwili już stałem spokojnie na kamiennym podłożu. To tutaj wypuściłem pokemona, a następnie ustawiłem dla niego manekina. Mogłem teraz bez zbędnych słów pokazać pokemonowi, że nadszedł czas na wznowienie nauki Rzutu Kamieniem. Pokemon zrozumiał i natychmiast brał się do roboty. Azmodan, bo ten Onix tak ma na imię od razu stanął na przeciwko swego celu i rozpoczął kumulowanie swej wewnętrznej energii. Nie zabierało mu to już zbyt wiele czasu, a po chwili miał ją skumulowane. Następnie ogonem wbijał ją w podłoże i wtedy momentalnie z ziemi wyłoniły się kamienie, które poleciały wprost na swój cel mocno go obijając. Taki był zamiar i to mi się udało spełnić. Potem pokemon jednak kontynuował kilkanaście razy, a gdy miał dość to cofnąłem go do pokeballa i ruszyłem do domu.

Cel:
-Onix nauka Rzutu Kamieniem (Rock Throw) (7)
Powrót do góry Go down

Jaskinia Chargestone

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 8 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Similar topics

-
» Jaskinia Samaela
» Jaskinia Wabika

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 2.0 :: Eteria-