PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Bagna Zatraceńców

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Dziomek

Dziomek

Male Liczba postów : 1850

Bagna Zatraceńców - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePią Maj 23, 2014 7:35 pm

Wieczorem przespacerowałem się do bagien zatraceńców. W tym miejscu wypuściłem z balla Zubat.
-Małą, dziś będziesz musiała nadal próbować z tym atakiem zwanym prędkością. Na początku wystarczy że będziesz zbierała normalną energię. Później musisz ją przemienić w gwiazdki i tyle powinno wystarczyć na dziś.
Zubat unosiła się w powietrzu i po chwili wyrzuciła z siebie skumulowaną energię,ale ta nie przeistoczyła się w gwiazdki. Nietoperka spróbowała jeszcze kilka razy, po czym wróciliśmy do domu.

Bagna Zatraceńców - Page 4 150px-Dawn_Cyndaquil_Swift

Zubat
Prędkość (Swift) 6
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 24, 2014 4:45 am

Z samego rana pędem pobiegłem na teren bagien zatraceńców. Gdy dotarłem do miejsca treningowego, uwolniłem z balla Zubat i od razu przeszliśmy do trenowania ataku zwanego prędkością. Mała nietoperka zbierała w pyszczku energie i próbowała przeistoczyć ja w liczne gwiazdki. Wykonaliśmy kilkanaście takich prób. Właściwie to Zubat wykonała, a ja tylko jej doradzałem i ją dopingowałem. gdy skończyliśmy trening, nakarmiłem Zubat karmą dla nietoperzy i poszedłem sobie dalej.

Zubat
Prędkość (Swift) 7
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

Female Liczba postów : 630

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 24, 2014 9:35 am

Kolejny dzień i kolejny trening z Venipede ruchu przyśpieszeniem. Wypuściłam pokemona z pokeball'a i przywitałam się z nim. Dziś nadal ćwiczyliśmy ruch przyśpieszeniem. Tym razem razem z pokemonem ćwiczyliśmy szybkość jego ruchów. Na początku pokemon miał biec w ramach rozgrzewki do nauki ataku. Po tym pokemon nie atakował, ale przy pomocy danego ruchu miał oddalać się od manekina. Po zakończeniu treningu schowałam pokemona do pokeball'a.

Venipede i przyśpieszenie 14 trening.
Powrót do góry Go down
Maverixx

Maverixx

Male Liczba postów : 243

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 24, 2014 1:36 pm

Czas zacząć trenowanie mojego nowego pokemona, Pawniarda. Bagien nie odwiedzałem już od kilku miesięcy, ale w końcu nadszedł czas, aby powrócić na stare śmieci. Na miejsce przybyłem tuż po zakończeniu treningów na obszarze srebrnej doliny, a więc w godzinach około południowych. Było gorąco, a pot ściekał po moim czole - trzeba się było brać do roboty. Bez zbędnego przedłużania, wypuściłem więc pokemona z pokeballa, pogłaskałem go po głowie, nakarmiłem go, napoiłem i pobawiłem się z nim. Następnie przysiedliśmy sobie na jednym z ogromnych głazów i zaczęliśmy teoretyczną naukę kolejnego ataku. Był to Metalowy Pazur. Wyjaśniałem swojemu podopiecznego jak taki atak funkcjonuje, jak powinien wyglądać i przeciwko jakim oponentom będzie się prezentował najlepiej i najskuteczniej. Po skończonym treningu, odwołałem Pawniarda do pokeballa i odszedłem z bagien.

Trening na Metalowy Pazur - Pawniard (1)
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeNie Maj 25, 2014 12:52 pm

Po treningu z Palitoadem przeszedłem się do kolejnego całkiem chłodnego miejsca, czyli do Bagien Zatraceńców. Na bagnach było trochę parno więc Zubat była trochę nieuważna i zderzyła się z drzewem. Biedulka spadła na ziemię, a dookoła jej głowy latały gwiazdki. Dzięki temu mogła sie dowiedziała się jak one wyglądają. Gdy sie pozbierała, mogliśmy rozpocząć trening prędkości. Zubat zbierała w swoim zębatym pyszczku normalna energię i po kilku próbach nawet wytworzyła małą gwiazdkę. Ucieszeni tym sukcesem zakończyliśmy trening a Zubat otrzymała duży słodki owoc o nieznanej mi nazwie.

Zubat
Prędkość (Swift) 8
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeNie Maj 25, 2014 8:19 pm

Po treningu z Ambipom postanowiłam przyjść na bagna i trenować z Venipede ruch przyśpieszeniem. Wypuściłam pokemona z pokeball'a i przywitałam się z nim. Dziś zaczęliśmy od rozgrzewki w postaci krótkiej przebieżki. Po tym Veni miała starać się wykonać ruch. Na początku zbierała energię, aby potem zacząć bieg i przyśpieszyć swój następny ruch. Po treningu nadałam imię swojej Venipede. Chciałam nazwać ją Poison.

Venipede i przyśpieszenie 15 trening.
Nazwanie Venipede Poison
Powrót do góry Go down
Maverixx

Maverixx

Male Liczba postów : 243

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeNie Maj 25, 2014 10:19 pm

Po zakończonych treningach z Arbokiem oraz Magikarpem, nadeszła pora na treningi z Pawniardem, które miały odbyć się na bagnach zatraceńców i to właśnie to miejsce stało się moim nowym celem. Dotarłem tam wczesnym wieczorem. Na samym początku nakarmiłem mojego pokemona, potem napoiłem go i pogłaskałem po głowie. Następnym krokiem był pierwszy trening teoretyczny. Dzisiaj rozpoczynaliśmy naukę Metalowego Pazura. To silny atak, a przede wszystkim wielofunkcyjny. Wytłumaczyłem Pawniardowi wszystko, co powinien był o nim wiedzieć. Kiedy go używać, do czego służy i jak go wykonać. Pokemon wydawał się być skonfundowanym natłokiem nowych informacji.

Trening na Metalowy Pazur - Pawniard (2)
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePon Maj 26, 2014 10:15 am

Niedługo po treningu z Palpitoadem, przeszedłem się do Bagien zatraceńców. W tym miejscu, tak jak zwykle zamierzałem trenować z Zubat atak zwany prędkością. Zubat podczas treningu próbowała wykonywać atak poprzez kumulowanie normalnej energi i w pyszczku i wypuszczając ją w postaci licznych małych gwiazdek. Miała trafiać tym atakiem w jedno z drzew, ale to nie było wcale takie proste. nawet nie próbowałem jej z tego rozliczać z celności, ponieważ to dopiero początek treningów tego ataku.

Zubat
Prędkość (Swift) 9
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePon Maj 26, 2014 11:40 am

Po owocnym treningu z Quilavą postanowiłam ruszyć na bagna chcąc trenować z Venipede ruch przyśpieszeniem, który chwilowo mógł przyśpieszyć ruch pokemona tak, aby ten zdołał zaatakować przeciwnika jako pierwszy. Wypuściłam Venipede z pokeball'a.
- Hej Poison. - Powiedziałam z lekkim uśmiechem na twarzy. - Dzisiaj kontynuujemy trening ruchu przyśpieszeniem. Tym razem wykorzystamy go w trochę innym celu. Będziemy rzucać dysk. Twoim zadaniem będzie złapać każdy, ale uwaga utrudnienie. Będę rzucać go nieznaczną odległością od ciebie. - Wytłumaczyłam. Venipede zaczęła trening. Po tym schowałam ją do pokeball'a i poszłam dalej.

Venipede i przyśpieszenie 16 trening.
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSro Maj 28, 2014 11:56 am

Tuż po południu poszedłem do miejsca treningowego zwanego Bagnami Zatraceńców. NA miejscu wypuściłem z Pokeballa Zubat i od razu przystąpiliśmy do treningu. Ustawiłem naprzeciwko Zubat atrapę podłączoną do specjalnej maszyny, która powodowała wibracje u atrapy. Dzięki temu Zubat mogła bez problemu zlokalizować cel. Nietoperka zbierała energię normalną w pyszczku i po przetworzeniu jej na kilka gwiazdek, posyłała ją w atrapę. Zazwyczaj wytwarzała tylko kilka gwiazdek, któe przelatywały niedaleko od celu, ale i tak widać było postępy, więc chwaliłem pokemonkę jak tylko potrafiłem, a później nakarmiłem ją dużą miseczką karmy.

Zubat
Prędkość (Swift) 10
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSro Maj 28, 2014 4:49 pm

Wieczorem postanowiłam wybrać się na bagna. Nie było wcale ciemno, ale jak to na wiosnę przystało jasno więc warunki były na tyle dobre, że latarki używać nie musiałam. Słońce dodatkowo lekko przygrzewało. Lepsze to niż trening w samo południe. Wypuściłam Venipede, z którą chciałam trenować ruch przyśpieszeniem. Pokemon po wyjściu rozpoczął trening od małej przebieżki. Po tym mały robak trenował atak. Na początku wziął duży rozbieg cały czas skupiając się na wykonywanym atakiem i uderzył pościgiem. Ruch ten zdawał się być szybszy niż zazwyczaj, a sama Venipede zdawała się także być nieco szybsza niż zwyczajnie. Po zakończeniu treningu schowałam ją do pokeball'a i poszłam.

Venipede i przyśpieszenie 17 trening.
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeCzw Maj 29, 2014 6:05 pm

Przed wieczorem spokojnie przyspacerowałem do miejsca zwanego Bagnami Zatraceńców. Nie mam pojęciea co komu strzeliło do głowy by tak nazwać to ciemne, mokre i mało przytulne miejsce. Mi się tutaj podobało i mojej Zubat także, a to było najważniejsze. Zubat po wyjściu z swojego pokeballa rozpoczęła trening predkości. Zbierała w pyszczku normalną energię, a następnie przekształcała ją w ostre gwiazdki. Po kilkunastu minutach treningu, nakarmiłem nietoperkę i udałem się w dalszą podróż.

Zubat
Prędkość (Swift) 11
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePią Maj 30, 2014 1:14 pm

Po obiedzie wybrałem się do miejsca treningowego które nie wyglądało zbyt przyjemnie i nazywało sie też podobnie, czyli do Bagien Zatraceńców. W tym miejscy chciałem trenować Zubat i uczyć ją ataku zwanego prędkością. Już jednego z swoich poków nauczyłem tego ataku, wiec miałem nadzieję że pójdzie łatwo. Z Zubat był taki problem, że nie miała oczu, ale jej wspaniale rozwinięta echolokacja była sprawniejsza od najbystrzejszych oczu. Zubat ostrzeliwała ustawione do tego celu atrapy i jej gwiazdki gdy trafiały, robiły całkiem duże szkody. Kilka strzałów było chybionych, a Prędkość charakteryzuje się stuprocentową celnością, wiec musimy jeszcze trochę razem potrenować.

Zubat
Prędkość (Swift) 12
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePią Maj 30, 2014 2:07 pm

Po udanym treningu z Shuppetem i Raltsem wybrałam się na bagna chcąc trenować z swoją Venipede ruch przyśpieszeniem. Wypuściłam pokemona i przywitałam się z nim. Na początku Venipede miała wykonać wszystkie swoje ataki w ramach rozgrzewki. Po tym pokemon ćwiczył ruch o nazwie przyśpieszenie. Pokemon zaczął biec na przeciwnika, aby dzięki pomocy przyśpieszenia zwiększyć szybkość swojego ataku. Po zakończeniu treningu schowałam pokemona do pokeball'a i poszłam.

Venipede i przyśpieszenie 18 trening.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 31, 2014 7:42 am

Dość wczesnym rankiem przyszłam z moją Venipede na bagna chcąc kontynuować naukę ruchu zwanego przyśpieszeniem. W tym też celu wypuściłam poke-robaka z pokeball'a i przywitałam się z nim. Dzisiejszym zadaniem Venipede było wytworzenie poświaty wówczas, kiedy ta jeszcze stała i zostawienie jej lekkich śladów podczas biegu. Po zakończeniu treningu dałam pokemonowi dwie muffinki i schowałam ją do pokeball'a. Kto wie, może pokemon się z kimś podzieli?

Venipede i przyśpieszenie 19 trening.
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 31, 2014 4:33 pm

Po treningu z Zweilousem poszedłem sobie do Bagien Zatraceńców, a tuż nade mną stale latała Zubat. Po dotarciu na miejsce rozpocząłem przygotowywać je do treningu. Przyczepiłem do drzew kilka hula-hopów i poleciłem Zubat strzelać prędkością w ich środki. Pokemonka zbierała normalną energię i co chwilę posyłała gwiazdki do wskazanych celów. Po kilku próbach większość hulahopów oberwała rykoszetem i już się do niczego nie nadawała, ale i tak byłem dumny z swej Zubat.

Zubat
Prędkość (Swift) 13
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeNie Cze 01, 2014 6:53 pm

Po treningu z Zweilousem w Dolinie Blackthorn, poszedłem do Bagien Zatraceńców aby uczyć Zubat ataku zwanego prędkością. Podczas treningu podrzucałem do góry kawałki torfu, a Zubat ostrzeliwała je trenowanym normalnym atakiem. Za każdym razem gdy trafiła, biłem jej brawa, a gdy chybiała zachęcałem jej do kolejnych prób. Po treningu nakarmiłem Zubat i poszedłem dalej.

Zubat
Prędkość (Swift) 14
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePon Cze 02, 2014 4:18 pm

Po treningu z Palpitoadem, udałem się do Bagien Zatraceńców. Na miejscu wypuściłem z pokeballa Zubat i chciałem ją przygotować do treningu.
-Słuchaj Zubat, już nawet nieźle ci wychodzi ta prędkość. Jeszcze trochę i będziesz znała swój piąty atak. Dzięki temu staniesz się silniejsza. Tylko jeszcze kilka treningów. Na pewno dasz radę.
Zubat niezbyt chętnie, ale rozpoczęła trening. Przez kilkanaście minut próbowała ustrzelić rzucane przeze mnie kawałki nadgniłego drzewa. Po treningu nakarmiłem Zubat i poszedłem dalej.

Zubat
Prędkość (Swift) 15
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePon Cze 02, 2014 4:56 pm

Po jakże udanym treningu z Quilavą postanowiłam wyruszyć na bagna po to, aby przeprowadzić trening z moją małą Venipede. Od pewnego czasu uczyliśmy się ruchu przyśpieszeniem. Atak ten nie ukrywajmy jest bardzo przydatny bo daje chwilowego "kopa", który pozwala szybko zaatakować wroga i pozwala na większe możliwości w unikaniu ataków wroga. Wypuściłam małą Poison z ball'a.
- Witaj Venipede. - Przywitałam się z pokemonem robakiem, który powiedział radośnie "Venipede" jako przywitanie. Taki urok, że pokemony mogą wypowiadać wyłącznie swoje gatunkowe imię.
- Dzisiaj dalej będziemy się uczyć ruchu przyśpieszeniem. Może przypomnę co powoduje ten ruch. A powoduje chwilowe przyśpieszenie ataku, albo uniku. Zależy po co ruchu używamy. Jest on dość wszechstronny. Spróbujemy. Twoim zadaniem będzie rozpocząć bieg przy użyciu przyśpieszenia, gdy wypowiem komendę. - Poleciłam. - Dalej, przyśpieszenie!
Pokemon biegł i z każdą chwilą wyraźnie przyśpieszał. - Trujący ogon! - W chwili usłyszenia komendy stworek wykonał swój atak.
- Dobrze, nawet bardzo. Z każdym treningiem idzie ci to znacznie lepiej. Spróbujemy jeszcze raz. - Powiedziałam. Pokemon wykonał tą technikę jeszcze kilka razy. Po zakończeniu treningu schowałam pokemona do pokeball'a i poszłam dalej.

Venipede i przyśpieszenie 20 trening.
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeWto Cze 03, 2014 6:45 pm

Przed wieczorem, zamiast włączyć telewizor i oglądać wiadomości, udałem się na Bagna Zatraceńców, aby trenować z swoją Zubat atak nazywany w literaturze fachowej Prędkością. Nie mam pojęcia kto go tak nazwał, bo te gwiazdki według mnie nie mają nic wspólnego z prędkością. Może jedynie to, że są tak szybkie że zawsze trafiają w cel. Mojej Zubat przyda się taki atak, wiec rozpoczęliśmy trening. Na początek mała skupiała energię w pyszczku i przerabiała ja na gwiazdki, którymi strzelała w wszystko dookoła. Nawet ja musiałem się ukryć przed wszędobylskimi gwiazdkami. Po treningu nakarmiłem Zubat i poszedłem do innego miejsca treningowego.

Zubat
Prędkość (Swift) 16
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

Male Liczba postów : 693

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeWto Cze 03, 2014 7:57 pm

Jako, że wróciłem do treningów to postanowiłem także zająć się moim trującym pokemonem.
- Dobrze Grimer, a więc bierzmy się do pracy. Tym razem weźmiemy na warsztat kwasowy pancerz.
Pokemon popatrzył na mnie z uwagą. Moje słowa najwidoczniej bardzo go zaciekawiły.
- Tak więc do dzieła!
Podszedłem bliżej mojego pokemona.
- Zaczniemy od teorii. Na początek jeszcze raz przypomnimy sobie wszystkie własności typu trującego.
I w ten sposób zaczęła się kolejna, dość nudna lekcja suchej teorii, która mimo wszystko była po prostu niezbędna.

Grimer - Kwasowy Pancerz (1)
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeCzw Cze 05, 2014 9:08 am

Rano po zakupach poszedłem na miejsce treningowe zwane Bagnami Zatraceńców. Będąc już na miejscu sięgnąłem po biało-czerwoną kulkę, z której wypuściłem małą Zubat.
-Hej Zubat, dziś będziemy kontynuowali treningi Prędkości. Już idzie ci bardzo dobrze, tylko musisz popracować trochę nad mocą i nad celnością tego ataku. To jest jedyny specjalny odległościowy atak który poznasz, wiec warto poświęcić mu dużo uwagi. A teraz zaczynajmy trening.
Zubat przez prawie pół godziny stale zbierała normalną energię i przeistaczała ją w złote gwiazdki, które kierowała w rozstawione przeze mnie atrapy.

Zubat
Prędkość (Swift) 17
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimeCzw Cze 05, 2014 10:15 pm

- Ruszaj Pokeball!
Po chwili z czerwono-białej kuli wyskoczył mój trujący podopieczny. Jak zwykle był gotowy do treningu i zmotywowany do dalszego działania.
- Dobrze Grimer. Czas na kolejną lekcję teoretyczną. Tym razem weźmiemy na warsztat kwasowy pancerz.
Pokemon popatrzył na mnie z uwagą.
- Wczoraj przypomnieśliśmy sobie co nieco o typie trującym, teraz zajmiemy się atakiem samym w sobie.
I tak rozpoczęliśmy rozmowę o tym na czym polega ten atak i w jaki sposób się go wykonuje. Grimer słuchał wszystkiego z należytą uwagą.

Grimer - Kwasowy Pancerz (2)
Powrót do góry Go down
Dziomek

Dziomek

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePią Cze 06, 2014 11:30 am

Po treningu z Zweilousem przeszedłem się na Bagna zatraceńców. Na miejscu tak jak zawsze miałem trenować z Zubat. Nietoperka polatała na początek dookoła miejsca treningowego by upewnić się czy jest bezpieczna. Dopiero wtedy mogliśmy rozpocząć trening Prędkości. Wziąłem do dłoni kilkanaście kamyków i rzucałem je do wody, a Zubat miała strzelać w gwiazdkami w miejsce, w którym zatonął kamyk. Celność tego ataku nieco się poprawiła, ale nadal Zubat nie osiągnęła stuprocentowej celności. Mimo to wychwalałem Zubat pod niebiosa za jej nieprzeciętny talent.

Zubat
Prędkość (Swift) 18
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitimePią Cze 06, 2014 11:00 pm

A na koniec pozostał mi już tylko trening z trującym pokemonem. Nadszedł czas na Grimera i jego kwasowy pancerz. Dzisiaj czekała go już ostatnia lekcja teoretyczna. Na dzisiejszej lekcji chciałem podsumować wszystko to co powiedziałem na dwóch poprzednich.
- Więc posłuchaj mnie Ultimate...
Po tych słowach rozpocząłem kolejny wykład. Po zakończeniu go dodałem.
- Teraz wiesz już na pewno wszystko, a wiadomości twoje zostały utrwalone. Od jutra bierzemy się za prawdziwą naukę!

Grimer - Kwasowy Pancerz (3)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bagna Zatraceńców   Bagna Zatraceńców - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Bagna Zatraceńców

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 1.0 :: Johto-