|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Raven
Liczba postów : 690
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:09 pm | |
| - Pignite, Tropienie po Zapachu. Zlokalizuj źródło smrodu - gdy tak się stanie i będzie to pokemon to skanuje go. |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:13 pm | |
| Szaman rozejrzal się po okolicy, by zlokalizowac wolnego pokemona, który tylko czeka by wskoczyć do czyjegoś pokeballa. Aktualnie nic nie mógł dostrzec, jednak był cierpliwy i niezłomny. Otworzył słoik miodu i za pomocą patyka rozsmarował go po okolicy, miał nadzieję, że słodki zapach zwabi tutaj jakieś stworzenie. -Gdzie jesteście przyjaciele? - wyszeptał do siebie, a następnie sprawdził, czy niczego po drodze nie zgunił i cały czas posiada swój kompletny ekwipunek. |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:14 pm | |
| Paczę co tam jest i skanuję Pokedexem jeśli to pokemon. |
|
| |
Sin Cara Admin
Liczba postów : 1389 Wiek : 30
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:27 pm | |
| Leśna Sadzawka: Castiel Pokedex rzekł: Deerling - pokemon sarna. Ewoluuje w Sawsbucka. Złapane: Hoothoot, Drapion
Stara Leśniczówka:
Opuszczona Pasieka:
Butwiejący sektor i bagno: Raven Pokemon znalazł źródło smordu. Pokedex rzekł Ci wtedy: Stunky - pokemon mały skunks. Ewoluuje w Skuntanka. Złapane: Pinsir, Metapod Riley To był jakiś pokemon ptak. Zeskonowanie dało ten efekt: Hochkrow - pokemon wielki kruk. Ewoluuje z Murkrowa. Złapane: Beedrill, Seedot Roxie To coś leżało na ziemi i się nie ruszało, aczkolwiek oczy miało otwarte. Złapane: Vespiqueen, Urasring Wabik Zauważyłeś coś małego lewitującego z kwiatkiem. Wyglądało na zagubione. Złapane: Treecko, Wurmple
Polana Kokonów: Kamol Pokemon wykonał wszystkie ruchy, które mu poleciłeś, ale w końcu sam oberwał tez Gryzieniem. Złapane: Buneary
Drzewo Rdzenia: Matt No i nic tu Cię nie spotkało więc zmieniłeś teren. Po chwili zauważyłeś trenującego pokemona. Złapane: Spinarak, Surskit
Phoenix Yami Złapane: Paras, Diggersby, Mothim Aureliusz Złapane: Kricketot, Golbat, Mankey
Odpis do 20.35 |
|
| |
Kamol
Liczba postów : 303
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:29 pm | |
| -Nie daj mu się. Ponownie błotny strzał po czym uderz mocną wodną bronią. Zaraz potem akcja i dobij błotnym strzałem. Nie pozwól się trafić gryzieniem i gdy tylko przeciwnik spróbuje cię zaatakować to błotny strzał. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:30 pm | |
| Czyli coś takiego. Jako, że sarna to może być płochliwy ten pokemon. Otworzyłem słoik z miodem i chciałem go tym zachęcić, aby do mnie podszedł. Wtedy zacznie się zabawa. |
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:31 pm | |
| Chłopak zeskanował pokemona dexem. -Cześć! Chciałbyś może potrenować z nami? - zapytał z uśmiechem. |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:33 pm | |
| Dziewczyna skanuje to coś pokedexem, a następnie próbuje złapać w pokeballa. |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:37 pm | |
| Widzę, że ktoś się trafił. Wyciągam balla i Shena. Powoli zbliżam się do Honchkrowa i czekam na jego reakcję. |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:39 pm | |
| Chłopakowi źrenice się zobaczyły, gdy zauważył tego pokemona. Po chwili zbliżył się do niego i dla pewności uszczypnął się, a dopiero po chwili sięgnął po Pokedex, by być całkowicie pewnym. - Co się stało? Zabłądziłaś? - rozmarzonym wzrokiem spojrzał na malutkie stworzenie zbliżając się do niego. - Mogę Ci pomóc? Jestem trenerem pokemon i wszyscy wołają na mnie Wabik? Nie podoba mi się tu, co powiesz, aby nieco zmienić lokację? Gwarantuję Ci transport na moim ramieniu, w kieszonce ewentualnie w PokeBallu. - mówiąc to wskazał każde miejsce powoli. |
|
| |
Raven
Liczba postów : 690
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:41 pm | |
| Stunky! dziś jest mój. Karzę Pignite'owi zaatakować Miotaczem płomieni, a sam rzucam ballem. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:43 pm | |
| Leśna Sadzawka: Castiel Miód ją zaciekawił i o dziwo podeszła blisko i to bardzo. Tak by nawet posmakować. Złapane: Hoothoot, Drapion
Stara Leśniczówka:
Opuszczona Pasieka:
Butwiejący sektor i bagno: Raven Nieprzygotowany przeciwnik był obolały po Miotaczu i nie stawiał oporu. Jest twój w ballu. Teraz czekaj. Złapane: Pinsir, Metapod, Stunky Riley Honchkrow przybrał groźną postawę i chyba nie ominie Cię bitka. Złapane: Beedrill, Seedot Roxie Pokedex rzekł: Ferroseed. Ewoluuje w Ferrothorna. Nawet to coś nie stawiało oporu. Masz trójkę i czekasz. Złapane: Vespiqueen, Urasring, Ferroseed Wabik Pokedex: Flabebe - pokemon leśna wróżka. Jest mała. Pokemon był tak przestraszony, że sam wszedł do balla. Masz trójkę i też czekasz. Złapane: Treecko, Wurmple, Flabebe
Polana Kokonów: Kamol Walka trwała, aż przeciwnik padł. Chociaż po Gryzieniu i Mudkip nie był w super formie. Złapane: Buneary
Drzewo Rdzenia: Matt Pokedex rzekł: Breloom - pokemon grzybowy wojownik. Ewoluuje ze Shroomisha. Pokemon był chętny na mały trening. Złapane: Spinarak, Surskit
Phoenix Yami Złapane: Paras, Diggersby, Mothim Aureliusz Złapane: Kricketot, Golbat, Mankey
Odpis do 20.35 |
|
| |
Matt
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:46 pm | |
| -No to co. Zawalczymy? - zaśmiał się. -Turtwig, pokaż co potrafisz. Na początku zaatakuj go Ostrym Liściem. Gdyby się zbliżył potraktuj go z całej siły Gryzieniem! |
|
| |
Kamol
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:47 pm | |
| Rzucam balla i zmieniam miejsce na Leśną sadzawkę. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 7:47 pm | |
| - Śmiało nie krępuj się. Możesz dalej jeść ten miodek. Jakbyś chciała to gdy pójdziesz ze mną, będziesz mogła jeść go ile będziesz chciała. Pokazałem również pokeball w nadziei, że i tym się zainteresuje. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:05 pm | |
| Leśna Sadzawka: Castiel MBall ją też zaciekawił i dała się złapać. Masz trójkę czekasz. Złapane: Hoothoot, Drapion, Deerling Kamol Po złapaniu zmieniłeś miejsce i tam od razu zauważyłeś coś siedzącego na drzewie. Złapane: Buneary, Poochyena
Stara Leśniczówka:
Opuszczona Pasieka:
Butwiejący sektor i bagno: Riley Honchkrow przybrał groźną postawę i chyba nie ominie Cię bitka. Złapane: Beedrill, Seedot
Polana Kokonów:
Drzewo Rdzenia: Matt Pokemon uniknął ciosów twojego pokemona i oddał MAch Ciosem. Złapane: Spinarak, Surskit
Phoenix Yami Złapane: Paras, Diggersby, Mothim Aureliusz Złapane: Kricketot, Golbat, Mankey Roxie Złapane: Vespiqueen, Urasring, Ferroseed Wabik Złapane: Treecko, Wurmple, Flabebe Raven Złapane: Pinsir, Metapod, Stunky
Odpis do 20.35 |
|
| |
Kamol
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:05 pm | |
| Sprawdzam pokedexem co to jest i za pomocą miodu staram się sprowadzić to coś na ziemie. |
|
| |
Matt
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:08 pm | |
| -Dopóki jest blisko, szybko użyj Absorbcji, a następnie Akcja! - wydał kolejne polecenia - Wiesz Breloom, jeśli dołączyłbyś do mnie, mógłbyś codziennie tak trenować - uśmiechnął się, pokazując pokeballa. |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:08 pm | |
| No to ładnie. Shen Dawaj Wodny Puls i Bąbelki. Następnie wskocz mu na plecy i zaatakuj Lizaniem. Jeśli nie będzie chciał się poddać wal Wodnym Pulsem. Kiedy pokemon będzie walczył, a mój starter skończy atakować rzucam ballem i trzymam kciuki aby się złapał. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:10 pm | |
| Leśna Sadzawka: Kamol To coś było zbyt leniwe, by się ruszyć. Złapane: Buneary, Poochyena
Stara Leśniczówka:
Opuszczona Pasieka:
Butwiejący sektor i bagno: Riley Bitka się rozpoczęła i pokemony na zmianę okładały się ciosami. Złapane: Beedrill, Seedot
Polana Kokonów:
Drzewo Rdzenia: Matt Znowu uniknął i oddał Mach Ciosem. Był zaciekawiony propozycją. Złapane: Spinarak, Surskit
Phoenix Yami Złapane: Paras, Diggersby, Mothim Aureliusz Złapane: Kricketot, Golbat, Mankey Roxie Złapane: Vespiqueen, Urasring, Ferroseed Wabik Złapane: Treecko, Wurmple, Flabebe Raven Złapane: Pinsir, Metapod, Stunky Castiel Złapane: Hoothoot, Drapion, Deerling |
|
| |
Kamol
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:11 pm | |
| Skoro jest leniwe to warto spróbować rzucić już ballem. Tak więc rzucam balla i gdy się złapie wypuszczam i dexuje. |
|
| |
Matt
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:12 pm | |
| -Widzę, że jesteś bardzo silny. Razem stworzylibyśmy genialny duet, nie sądzisz? - zapytał się, kładąc obok niego balla - Wystarczy, że dotkniesz... |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:23 pm | |
| No dalej Shen!! Dasz radę! Paraliż Lizaniem potem Niski Cios. Nie daj mu Odetchnąć. Muszę go złapać aby to zrobić pok musi pokonać, a ja w pogotowiu trzymam balla do złapania mrocznego ptaka. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:27 pm | |
| Leśna Sadzawka: Kamol Rzuciłeś, nawet nie drgnął. Wypuściłeś zeskanowałeś i: Slakoth - pokemon leniwiec. Ewoluuje w Vigorotha, a następnie w Slakinga. Czekasz. Złapane: Buneary, Poochyena, Slakoth
Stara Leśniczówka:
Opuszczona Pasieka:
Butwiejący sektor i bagno: Riley Oba pokemony się wykończyły. Złapane: Beedrill, Seedot
Polana Kokonów:
Drzewo Rdzenia: Matt Breloom dotknął i się złapał! Czekasz. Złapane: Spinarak, Surskit
Phoenix Yami Złapane: Paras, Diggersby, Mothim Aureliusz Złapane: Kricketot, Golbat, Mankey Roxie Złapane: Vespiqueen, Urasring, Ferroseed Wabik Złapane: Treecko, Wurmple, Flabebe Raven Złapane: Pinsir, Metapod, Stunky Castiel Złapane: Hoothoot, Drapion, Deerling |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Tereny Początku Pią Kwi 03, 2015 8:28 pm | |
| No dobra Shen wróć! Teraz mam szansę złapać Honchkrowa! Pokeball Leć!! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Tereny Początku | |
| |
|