|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:10 pm | |
| N i poszliście ana ścieżce ciemno jak w zadku u tyranozaura rexa. Słyszycie gromy a ostatni na ścieżce Matt złapał sie w pułapkę i zwisa teraz głową do dołu zawieszony na linie. Pokebale biedakowi wypadły na ziemię a koledzy idą sobie dalej . . . |
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:13 pm | |
| Bardzo nie ładnie! Co to za złe rzeczy się dzieją?! -Bronzong. Spróbuj mnie stąd ściągnąć Zamętem - rzekł lekko przestraszony. Zastanawiał go tylko jeden fakt - kto założył tutaj tę pułapkę? Kiedy już zszedł z pułapki, szybko pozbierał wszystkie swoje pokeballe. |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:15 pm | |
| Jeden z nas zaginął, zostało tylko dwóch, prawie jak w piosence z przedszkola o czterech małych murzynkach. Szedłem mimo nieprzyjaznej pogody, ciemność sprawiała ze robiło się niebezpiecznie, ale i tak szedłem do przodu. |
|
| |
Geralt
Liczba postów : 296
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:18 pm | |
| Geralt spojrzał za ramię na trenera, który zawisnął do góry nogami. -Trzeba będzie patrzeć pod nogi, bo to zapewne nie była jedyna pułapka na tej ścieżce. -pomyślał wiedźmin i wpatrywał sie w ścieżkę. Jego oczy pozwalały mu na widzenie w ciemności, więc korzystał z tego jak tylko mógł. Oczywiście też rozglądał się co chwilę, by nic go nie zaskoczyło zza krzaków. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:25 pm | |
| Bronzor zamętem nie potrafił supła rozwiązać wiec ciągnął i ciągnął. Aż w końcu gałąź pękła noga bolała a wystraszony pokemon puścił trener. Biedak spadł głową o kamień i spłoszony pok za szmaty wytargał go do szpitala, to dla niego koniec. Tymczasem pozostała dwójka idzie dalej a tu jakiś huk z przodu. Myślą burza i idą dalej, ale to drugi i ciągły, ziemia się trzęsie i jakiś cień zbliża się z przodu ścieszki i to bardzo szybki i łoskotem.
Matt odpada. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:28 pm | |
| Bez zastanowienia dałem susa w krzaki obok ścieżki, bo obawiałem się że to coś co sie zbliżało do mnie, może zamienić mnie w naleśnik, a akurat nigdy nie chciałem być naleśnikiem. |
|
| |
Geralt
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:31 pm | |
| Geralt zaniepokoił się hukami, które były coraz głośniejsze. Coś się zbliżało, a każdy wiedźmin wie, że nie walczy sie z czymś, o czym nic się nie wie. Wobec tego szybko odskoczył z ścieżki i położył się na trawie, by z bezpiecznej odległości przyjrzeć się zbliżającemu się tworowi. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 17, 2014 7:36 pm | |
| Przeczucie was nie zawiodło, to był ogromny głaz ! Jednak Gerald miał pecha, przerośnięty kamień podskoczył na wyboi i spadł akurat tam poza drogą, gdzie leżał chłopak. Gerald został naleśnikiem i to dla niego koniec. Tymczasem marzenia Dziomka sie nie spełniły, kolega go ubiegł. Nie naleśnik to co innego, Dziomek wylądował w pokrzywach i zaczął głośno syczeć z bólu. Szybko stamtąd wyskoczył ale akurat do dziury z nabitymi dzidami, tak oto wszyscy odpadli z polowania i prawie mi z tego powodu przykro. Jak coś to poki były, wszystkie z sierocińca Dziomek: 12zł Gerald: 12 zł Matt: 10zł Jazon: 6zł |
|
| |
Dziomek
| |
| |
Sponge
Liczba postów : 332
| Temat: Re: Stara Pasieka Pon Sie 18, 2014 11:59 am | |
| Sponge przybył nad tereny Starej Pasieki i to własnie tutaj ponownie wraz ze swym pokemonem ćwiczył atak trenowany u hodowcy. Na początku przeprowadzili krótką rozgrzewkę, a następnie zabrali się za trening według wskazówek hodowcy Crystal. -No to zaczynamy mój drogi! Na początek spróbuj skupić się na otoczeniu, które jest wokół Ciebie. Zachowaj spokój i koncentracje, aby wykorzystać zgromadzoną energię w celu wykonania perfekcyjnego tańca! Zaczynajmy. I tak też ćwiczyli, aż do końca dzisiejszego dnia. Trening był wyczerpujący, ale ze względu na swój cel można było przymknąć na to oko. Trenowali zwiększenie statystyk poprzez specjalny i unikalny taniec. -Jestem z Ciebie dumny, powrót!
Masquerain * Trening pohodowlany 8/8 |
|
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Geralt
| Temat: Re: Stara Pasieka Sro Sie 20, 2014 10:39 am | |
| Geralt wraz z swym przyjacielem, Jaskrem udali się do Starej Pasieki, by rozpocząć kolejny etap w treningach. Jaskier nie mógł usiedzieć obok Geralta i co chwilę podbiegał do drzewa na krótki posiłek. Gdy wreszcie się nasycił, Geralt zwrócił na niego uwagę. -Ostatnio dobrze się spisałeś podczas treningów nasiennego pocisku.Pokemon z dumą pokiwał głową. -Teraz nadszedł czas byś poznał nocne cięcie. Jest to mroczny atak, który wykonuje się pazurami. Wystarczy że zbierzesz dużo mrocznej energii w jednej z łap i z całej siły drapniesz nią przeciwnika.Pokemon zamyślił się na chwilę, po czym przytknął głową, że mu odpowiada taki atak. Chwilę jeszcze posiedzieli, po czym wstali i odeszli. Heracross Nocne Cięcie trening 1 |
|
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Geralt
| Temat: Re: Stara Pasieka Nie Sie 24, 2014 2:08 pm | |
| Geralt razem z Jaskrem spacerował po pełnej kałuż krainie zwanej Starą Pasieką. Gdy doszli do dużego dębu, zatrzymali się, a Wiedźmin wskazał pokemonowi grzyb drzewny rosnący na korze drzewa. Jaskier domyślił się o co chodzi i napiął prawą rękę wykrzywiając przy tym palce dłoni. Wpatrywał się w nią skupionymi oczyma. Po chwili wpatrywania, pokemon wyskoczył jak z procy i z całej siły ciął pazurami grzyba. Grzyb był miękki, więc rozpadł się przy pierwszym ciosie. Geralt lekko pokiwał głową i dał znak końca postoju. Heracross Nocne Cięcie trening 2
|
|
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| |
| |
Dziomek
| Temat: Re: Stara Pasieka Pon Wrz 01, 2014 8:23 pm | |
| Drugim miejscem treningowym, któe dzisiejszego dnia odwiedziłęm była Stara Pasieka. - Hej Beedrill, zapewne domyślasz sie co będziemy tutaj robić. Będziemy uczyli cię ataku Szpilo Pociskiem. Już całkiem nieźle ci on wychodzi, wiec niebawem go opanujesz. Nie zawiedź mnie mały.-przywitałem poka i na wstępie wlałem w niego nieco pewności siebie. Beedrill jak na prawdziwego profesjonalistę przystało, podczas treningu szpilo pocisku dawał z siebie wszystko. Strzelał szpileczkami jak Talib z Kałasznikowa. Po kilkunastu minutach zakończyłem trening by nie przemęczyć pokemona i pochwaliłem go za bardzo dobry trening. BeedrillSzpilo Pocisk (Pin Missile) 28 |
|
| |
Geralt
| Temat: Re: Stara Pasieka Wto Wrz 02, 2014 2:04 pm | |
| Pod dużą gruszą siedział Geralt razem ze swym Heracrossem, Jaskrem. Siedzieli tak sobie przez cały kwadrans, aż wreszcie Geralt zwrócił się do swego pokemona. -Jaskier, widzisz tą jabłonkę, co ma tak dużo dorodnych czerwonych jabłek? Skocz do niej i zetnij kilka najniżej rosnących owoców. Użyj do tego Nocnego cięcia, ale celuj w gałązki a nie owoce, bo chce mieć całe jabłka, a nie dżem na szarlotkę.
Jaskier jak to Jaskier, niechętnie ruszył swój zadek i podszedł do wskazanego drzewa. Owoce rosły metr nad ziemią, więc nie miał zbytniego problemu z dosięgnięciem ich. Zamachnął kilka razy swymi ostrymi pazurami i ściął kilka jabłuszek. Kilka też przeciął, co Geralt skwitował tylko pokręceniem głowy. Heracross Nocne Cięcie trening 3 |
|
| |
Dziomek
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Stara Pasieka | |
| |
|
| |
|