PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Lodowe Jaskinie

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Samael

Samael

Male Liczba postów : 1512

Lodowe Jaskinie - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSro Maj 21, 2014 10:05 am

Wbijam do lodowych jaskiń z Mamoswine i Aggronem. Stalowy gigant rozpędza się i napiera na koleżankę akcją, co przy jego masie daje sporą destrukcyjna siłę. Tymczasem lodowy pokemon zapiera się ile tylko może po czym odpowiednio ustawia kły, aby przyjąć na nie ciało sparingpartnera i spowodować jego zatrzymanie. Sama trochę masy ma, więc jakaś przepaść pod tym względem ich nie rozdziela. Problem tylko w odpowiednim ustawieniu się i technice przyjęcia na siebie przeciwnika, dlatego nad tym pracujemy.

Mamoswine: nauka Wytrzymałości nr 7
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

Female Liczba postów : 630

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSro Maj 21, 2014 2:54 pm

Po krótkiej przerwie od treningów znów postanowiłam potrenować z lodowym lisem jakim był Glaceon. Wypuściłam stworka z pokeball'a i przywitałam się z nim. Dzisiejszym zadaniem pokemona było skumulowanie energii w swoim futerku tak, aby nabrało ono jasnej barwy. Pearl zamknął oczy i przyjął postawę do ataku po czym myślał o energii, którą właśnie kumuluje w swoim futerku. Nic jednak się nie stało. Pokemon próbował kilka razy z podobnym skutkiem. Po zakończeniu treningu podziękowałam pokemonowi i schowałam go do pokeball'a. Poszłam.

Glaceon i lustrzany płaszcz 2 trening.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

Male Liczba postów : 332

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Maj 22, 2014 3:09 pm

Przyszedł czas na kolejny trening ze Snover, pokemonem wręcz stworzonym do handlu. Ale to sprawa poboczna, dzisiaj przede wszystkim przymierzali się do rozpoczęcia nauki ataku zwanego Śnieżycą. Ruch ten jest jednym z najtrudniejszych do opanowania przez pokemona takiego jak Snover, ale chłopak nie martwił się ponieważ Snover zdołała już opanować Drewniany Młot, równie potężny ruch. -Kiedy będziesz gotowa, daj mi znać. Zaczniemy od podstaw, przybliżymy wszystkie zagadnienia dotyczące tego ataku, a następnie rozpoczniemy prawdziwą naukę. Tak też się stało, po pierwsze Sponge przygotował bardzo wyczerpujący zbiór informacji, który o dziwo zainteresował Snover. Następnie zabrali się za trening. Snover próbowała zgromadzić w sobie jak najwięcej energii. Na tym polegało jej dzisiejsze zadanie, które powtarzali.

Snover
* Nauka Śnieżycy (2)
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Maj 22, 2014 7:45 pm

Przybyłam w pobliże lodowych jaskiń chcąc kontynuować naukę lustrzanego płaszcza razem z lodowym pieskiem Glaceon'em. Wypuściłam więc w tym celu liska z pokeball'a.
- Witaj Glaceon. - Powiedziałam z szerokim uśmiechem na twarzy. - Dzisiaj zabieramy się za trening. Wszyscy chcemy przecież, abyś opanował dany atak.
Pokemon kiwnął lekko głową czekając na polecenie, wskazówki dotyczące opanowania ruchu.
- Tak więc. Ostatnio ćwiczyliśmy kumulowanie energii w twoim futerku. Dzisiaj także się tym zajmiemy i mam nadzieję, że z lepszym skutkiem. Pamiętaj, wieżę, że dasz sobie radę i szybko opanujesz ten atak. Spróbuj skumulować energię w twoim futerku, cały czas myśl o tym co robisz i nie trać koncentracji. To jest tu najważniejsze. - Rzekłam z uśmiechem na twarzy. Pokemon zaczął kumulować energię w swoim futerku. Tym razem przyniosło to drobny efekt gdyż jego futerko lekko zabłysło. W towarzystwie padającego śniegu wyglądało to pięknie. Podziękowałam pokemonowi za treening i schowałam go do pokeball'a

Glaceon i lustrzany płaszcz 3 trening.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimePią Maj 23, 2014 3:17 pm

Nadszedł wkrótce czas, w którym to Sponge rozpoczął ćwiczenia dotyczące Śnieżycy. Początkowo Snover próbowała zgromadzić jak najwięcej energii w swoim ciele. Sponge pomagał jej w tym, motywował ją na każdym kroku. -Spróbuj pomyśleć o czymś miłym, bądź niemiłym. To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Uśmiechnął się Sponge. -Następnie przekształć emocje w coś więcej, w coś co pozwoli ci na przywołanie zimnej śnieżycy. Jestem pewien, że z czasem opanujesz tę sztukę, ale jak na razie trzeba brać się za robotę i nieźle pracować. Zaczynajmy. Tak też zrobili i trenowali aż do samego zmroku. Po zakończonym treningu Sponge powrócił pokemona do jego balla, oczywiście przed tym zjedli solidną kolację. I to by było na tyle.

Snover
* Nauka Śnieżycy (3)
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSob Maj 24, 2014 9:25 am

Nadszedł czas na kolejny trening z Glaceon'em ruchu o nazwie lustrzany płaszcz. Wypuściłam liska z pokeball'a. Dzisiejszym zadaniem pokemona było skupienie energii tak, aby futerko stworka świeciło trochę jaśniej. W tym celu pokemon zamknął oczy, wziął kilka głębokich oddechów i starał się zrelaksować. Jego futerko dzięki temu miało świecić jaśniej. Poleciłam pokemonowi, aby ten myślał jednak o tym co robi. Jego futerko zaczęło lśnić jaśniejszym światłem niż wcześniej co było bardzo dobrym znakiem. Po zakończeniu treningu schowałam pokemona do pokeball'a i podziękowałam mu za jakże udany trening.

Glaceon i lustrzany płaszcz 4 trening.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeNie Maj 25, 2014 12:01 pm

Następnego dnia przyszłam znów w to samo miejsce chcąc nauczyć lodowego liska Glaceona ruchu lustrzanym płaszczem. Ruch ten zdawał mi się bardzo przydatny ponieważ oddaje przeciwnikowi jego atak z podwójną siłą uderzenia. Wypuściłam więc Glaceon'a z jego czerwono-białego pokeball'a.
- Cześć Glaceon - Przywitałam się z Pearl'em. Pokemon zaczął trening. Zadaniem pokemona było zebranie energii w swoim futerku.
- No dalej. Lustrzany płaszcz. - Wydałam polecenie pokemonowi. Jego sierść zaczęła lekko lśnić co było charakterystyczne dla tego ataku, ale to nie było jeszcze tak jasne światło. Pokemon próbował jeszcze kilka razy. Po zakończeniu treningu podziękowałam pokemonowi, schowałam go do pokeball'a i poszłam dalej.

Glaceon i lustrzany płaszcz 5 trening.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeNie Maj 25, 2014 5:52 pm

W przepiękny, spokojny dzień Sponge postanowił przybyć nad tereny Lodowych Jaskiń. -Wybieram Cię Snover! Zawołał i podrzucił czerwonego balla wysoko w górę. Początkowo ćwiczyli dobrze już znane ruchy, chcąc rozgrzać ciało i podszkolić umiejętności. Ćwiczenia dotyczyły celności, siły, a także koncentracji, która u Snover musiała być bardzo doskonalona. Wreszcie zabrali się za jeden z najtrudniejszych ruchów. Chcieli się z nim zmierzyć i wreszcie nadszedł odpowiedni czas. Snover przez długi czas kumulowała w sobie siły, to było jej zadaniem. Próbowała ujarzmić wewnętrzną siłę, taką, którą mogłaby użyć w następnym etapie. Jej ciało aż nabrało barw gdy energia kumulowała się w tak drobnym ciałku. To było jedno z ćwiczeń nad którym poświęcili cały dzisiejszy dzień. Po zakończonym treningu naturalnie opuścili miejsce i udali się w dalszą podróż.

Snover
* Nauka Śnieżycy (4)
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimePon Maj 26, 2014 11:20 am

Następnego dnia znów przybyłam z zamiarem treningu ruchu lustrzanym płaszczem. Ruchu, który jest bardzo przydatny, ale także i ładnie wygląda jeśli się go dobrze użyje. Wypuściłam lodowego liska z pokeball'a i przywitałam się z nim. Ostatnio ćwiczyliśmy skupianie energii w futerku Glaceon'a co wychodziło mu dość dobrze. Widać było wówczas, że pokemon jest skoncentrowany i zależy mu na treningu co bardzo mnie cieszyło. Teraz tak samo jak wcześniej. Glaceon starał się skupiać energię w swoim futerku tak, aby dzięki niej był zdolny do przechwycenia ruchu przeciwnika i odbicia go z zdwojoną siłą. Tym razem jednak, aby pomóc pokemonowi się zrelaksować puściłam na telefonie jakąś relaksującą, mało rozpraszającą pokemona muzykę. Chciałam, aby lepiej mu się trenowało. Po zakończeniu podziękowałam pokemonowi za trening i schowałam go do pokeball'a. Poszłam następnie dalej przeprowadzić trening z innymi podopiecznymi.

Glaceon i lustrzany płaszcz 6 trening.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimePon Maj 26, 2014 8:58 pm

Gdy tylko zakończył treningi z pokemonem robakiem, prędko przybył do jednej z lodowych jaskiń. Dzisiejszego dnia wraz ze Snover odbył tutaj bardzo ciężki trening, który dotyczył ataku zwanego Śnieżycą. Ruch ten był jednym z trudniejszych, jeśli chodzi o arsenał pokemonów takich jak Snover. Nie mniej jednak Sponge jak i sam pokemon zdecydowali się na naukę tego ruchu. Uważali, że są gotowi, aby rozpocząć naukę. Tak też zrobili. Snover próbowała zgromadzić w swoim ciele jak najwięcej energii. Zamknęła oczy i pozwoliła ponieś się emocją, zarówno tym negatywnym jak i pozytywnym. Próbowała odnaleźć wewnętrzną moc, którą zdołałaby wyzwolić w postaci zamieci, w postaci lodowej mocy pod postacią śnieżycy. Ich trening trwał w najlepsze, a oni ćwiczyli chcąc osiągnąć sukces.

Snover
* Nauka Śnieżycy (5)
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeWto Maj 27, 2014 2:47 pm

Dość późnym popołudniem przybyłam w pobliże lodowych jaskiń chcąc trenować z Pearl'em ruch lustrzanym płaszczem. Ruchu, który jest atakiem typu psychicznego i ma różną moc w zależności od ataku, który użył przeciwnik na użytkowniku. Siła tego ciosu ostaje podwojona i oddana właścicielowi. Wypuściłam lodowego wilka z pokeball'a.
- Yo, Glaceon. - Przywitałam się z pokemonem posyłając w jego kierunku uśmiech. - Dzisiaj tak samo jak wcześniej trenujemy lustrzany płaszcz. Tym razem jednak zaczniemy od małej rozgrzewki w postaci wykonania wszystkich znanych sobie ruchów. - Poleciłam pokemonowi. Lisek kiwnął głową i wykonał wszystkie znane ruchy zaczynając od akcji i kończąc na szybkim ataku. Po tym Pearl zaczął ćwiczyć lustrzany płaszcz. Skupiał energię w swoim futerku tak, aby te błysnęło i pokemon mógł odbić atak zadawany przez oponenta. Podziękowałam pokemonowi za trening i schowałam go do pokeball'a. Poszłam.

Glaceon i lustrzany płaszcz 7 trening.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSro Maj 28, 2014 6:54 pm

Zbliżał się tydzień, odkąd to Sponge wraz ze Snover rozpoczęli ćwiczenia dotyczące nauki Śnieżycy. Na sam początek poćwiczyli dobrze już znane ataki, ponieważ z każdym dniem chcieli stawać się coraz to silniejsi. Następnie rozpoczęli zmagania ze Śnieżycą. -Dobrze Snover, spróbuj zebrać w sobie wszystkie emocje, zarówno pozytywne jak i negatywne. Nastepnie spróbuj przekierować je w postaci mocy. Wiadomo nie od dziś, że moc wiąże się z emocjami. No to działajmy. Uda nam się, wierzę w to! I tak też zaczęli trenować, a Snover próbowała przywołać Śnieżycę. Oczywiście jest to trudny atak i dopiero raczkowali, więc pokemonowi udawało sie przywoływać małe wiatry. -Dziękuje za dzisiejszy trening, powrót Snover. I na tym zakończyli ten trening.

Snover
* Nauka Śnieżycy (6)
Powrót do góry Go down
Samael

Samael

Male Liczba postów : 1512

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Maj 29, 2014 6:25 pm

Wbijam do lodowych jaskiń z świeżymi, wypoczętymi pokemonami. Aggron i Mamoswine mieli ciężkie boje na sali, ale teraz już wszystko z nimi w porządku i mogą trenować. Lodowy pokemon twardo trzyma się ziemi i ustawia w optymalnej pozycji obronnej. Tymczasem Aggron rozpędza się akcją i napiera swoją masą na Mamoswine. Lodowy pokemon musi to wytrzymać, aby się uczyć tego w celu późniejszego skontrowania.

Mamoswine: nauka Wytrzymałości nr 8
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

Male Liczba postów : 693

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeWto Cze 03, 2014 7:29 pm

Po naprawdę długiej przerwie w treningach zdecydowałem się powrócić do trenowania mojego lodowego pokemona.
- Dobrze Amauro jesteś gotowa?
Zapytałem moją podopieczną uśmiechając się do niej. Ta naturalnie odpowiedziała tym samym.
- Po prostu postaraj się wykonać lodowy promień. Żadnych ćwiczeń, żadnych kombinacji - po prostu praktyka!
Sonia zaczęła trening starając się odnaleźć odpowiedni sposób na wykonie ataku - niestety nieskutecznie. Jak widać przerwa ta miała bardzo negatywny wpływ na jej formę.

Amaura - Lodowy Promień (18)
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSro Cze 04, 2014 8:07 pm

Dzisiejszego dnia Sponge wraz ze swym pokemonem rozpoczął treningi nad atakiem zwanym Śnieżycą. Ruch ten był bardzo wymagającym atakiem, tak też spędzali każdą wolną chwilę na doskonaleniu nawet najmniejszych detalów. Nie śpieszyli się z poznawaniem ruchu, wiedzieli, że gdy przyjdzie czas Snover olśni wszystkich uzywając idealnej i potężnej Śnieżycy. -Bardzo dobrze! Spróbuj przekierować całą energię w postaci żywiołu na dany cel. Skup ja w jednym punkcie, a stanie się ona jeszcze silniejsza. Wierzę w Ciebie, na pewno się uda. I tak trenowali, a sama Snover z każdym dniem, z każdą chwilą wytwarzała coraz to większe zamiecie, które w przyszłości z pewnośćią się przemienią w potężną Śnieżyce. Trenowali ze wszystkich sił, a co z tego będzie zobaczą w późniejszym czasie.

Snover
* Nauka Śnieżycy (7)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Cze 05, 2014 10:18 pm

Na sam koniec zostawiłem sobie trening z lodowym pokemonem.
- Dobrze Amauro. Nie zostało nam nic innego jak po prostu próbować wykonać ten atak i to będziemy robić. No dalej lodowy promień!
Amaura w poprawny sposób gromadziła energię, ale wyglądało to tak jakby miała jej za mało i nie potrafiła jej w odpowiedni sposób przekształcić. Mimo to nie poddawała się i dzielnie próbować wykonać cios. I w końcu przy którymś podejściu uderzyła lodowym promień.
- Soniu to jest to!

Amaura - Lodowy Promień (19)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimePią Cze 06, 2014 10:55 pm

- Soniu skup się... Jesteś zbyt rozkojarzona i dlatego nie wychodzi ci ten atak. Musisz się do tego zdecydowanie bardziej przyłożyć. Wczoraj ci się udało jak się postarałaś, teraz też ci się może udać.
Powiedziałem do mojej podopiecznej starając się w ten sposób nieco podnieść ją na duchy. Już naprawdę przez długi czas staramy się ogarnąć ten cios, ale wciąż nam to nie wychiło.
- Amaura teraz!
Sona zgromadziła energię i wystrzeliła. Lodowy promień przeszył powietrze! To było to! Udało jej się poprawnie wykonać ten atak. Nie mogłem pohamować radości jaka mnie ogarnęła. Naprawdę jej się udało!

Amaura - Lodowy Promień (20)
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSob Cze 07, 2014 8:25 am

Sponge przybył nad tereny Lodowych Jaskiń, aby wraz ze swym niesamowitym pokemonem wznowić ćwieczenia nad atakiem zwanym Śnieżycą. Ruch ten był bardzo trudnym ciosem, ale Sponge wierzył, że jeśli naprawdę się postarają uda im się opanować ten atak. Rozpoczęli ćwiczenia od solidnej rozgrzewki, aby rozruszać wszystkie kości i przygotować się do wysiłku. Snover trenowała dobrze już znane ataki, a następnie zrobiła krótką przerwę. -Dobrze, możemy zaczynać? Zapytał, a pokemon przytaknął. Wyraził zgodę, a następnie trenowali. Śnieżny stworek kumulował w swych łapakch pokaźne zasoby energii, a na znak trenera wypuszczał je w postaci śnieżycy. No może nie do końca śniezycy, ale bardzo silnego, lodowego wiatru, któremu było bardzo blisko do śniezycy. Po zakończonym treningu Sponge powrócił pokemona do jego balla i opuścił miejsce zwane Lodowymi Jaskiniami.

Snover
* Nauka Śnieżycy (8)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSob Cze 07, 2014 5:30 pm

Dzisiejsze treningi zakończyłem w lodowych jaskiniach wraz z Amaurą, którą czekał kolejny trening lodowego promienia. Wczorajszy trening był niezwykle owocny, ponieważ Sonia w końcu poprawnie wykonała atak i to za pierwszym podejściem.
- Dzisiaj będziesz utrwalała ten atak. Po prostu wykonaj go tyle razy ile potrafisz, włóż w to całe swe siły.
Sonia zaczęła atakować wszystko wokół przy pomocy lodowego promienia. Widok ten wywołał uśmiech na mej twarzy. Byłem dumny z mej podopiecznej.

Amaura - Lodowy Promień (21)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeNie Cze 08, 2014 4:38 pm

- Pokaż się Soniu!
Krzyknąłem rzucając pokeball z którego po kilku sekundach wyłoniła się moja podopieczna. Postanowiłem jeszcze trochę popracować nad lodowym promieniem. Co prawda potrafiła go już wykonywać, ale chciałem by atak ten stał się jak najpotężniejszy.
- Amaura lodowy promień!
Po tej komendzie moja podopieczna uderzyła promieniem. Atak wydawał się być mocniejszy niż poprzednimi razy. Z każdym kolejnym uderzeniem trafiał co raz mocniej i był co raz silniejszy.

Amaura - Lodowy Promień (22)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimePon Cze 09, 2014 10:18 pm

Na początek udałem się do lodowych jaskiń. Tam czekał na mnie kolejny trening lodowego promienia. Podobnie jak na poprzednim moja podopieczna miała za zadanie po prostu wykonywać ten atak.
- Dalej Amaura pełna moc! Lodowy promień!
Sonia zebrała energię po czym wykonała atak. Lodowym promieniem zaczęła okładać wszystko dookoła starając się zwiększyć siłę swojej akcji.
- Brawo Amaura! Tak trzymaj!
naprawdę nieźle wykonywała ten cios.

Amaura - Lodowy Promień (23)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeWto Cze 10, 2014 10:03 pm

Zaś trzecim miejscem mojego treningi były lodowe jaskinie. T utaj trening był bardzo nudny. Mój pokemon po prostu wykonywał lodowy promień. Potrafił robić go już poprawnie, ale wciąż odnosiłem wyrażenie, że jest za słaby i Amaura mogłaby uczynić go potężniejszym.
- No dalej przyłóż się lodowy promień!
Sonia próbowała jak tylko mogła starając się stale zwiększać ilość energii, jaką należało włożyć w promień. Próby przynosiły oczekiwany rezultat. Bo z próby na próbę atak wydawał się być co raz mocniejszy.

Amaura - Lodowy Promień (24)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Cze 12, 2014 8:02 pm

Następnie trafiłem do lodowych jaskiń aby trenować Amaurę. Tutaj nie pozostało mi nic innego jak pracowanie nad siłą lododwego promienia.
- Soniu postaraj się uderzyć jeszcze mocniej! Twój cios jest już dobry, ale chciałbym by był jeszcze lepszy.
Amaura zgodziła się ze mną. Także chciała uczynić swój atak jak najpotężniejszym dlatego też zdecydowała się dalej trenować.
- No więc... Lodowy promień!
Po tej komendzie Amaura okładala promień całą otaczającą ją rzeczywistość. Atak wyglądał już na naprawdę silny.

Amaura - Lodowy Promień (25)
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeCzw Cze 12, 2014 8:15 pm

Snover przybył nad tereny Lodowych Jaskiń, aby wraz ze swym pokemonem rozpocząć treningi nad atakiem zwanym Śnieżycą. Mieli nieco więcej czasu i postanowili wykorzystać go jak najlepiej tylko potrafili. -Wybieram Cię Snover! Zawołał chłopak, podrzucając czerwownego balla w górę. Pokemon prędko rozpoczął trenigni. Na początku ćwiczył już dobrze znany ruch, a następnie zabrał się za Śnieżyce. Oczywiście Sponge próbował pomóc mu w tym jak najlepiej. Snover kumulowała zebraną moc w swych łapkach, a następnie wypuszczała ją z całą siłą. -O to chodzi! Z każdym dniem jesteś coraz lepsza. Na koniec treningu zjedli solidny posiłek i zakończyli zmagania.

Snover
* Nauka Śnieżycy (9)
Powrót do góry Go down
Cedric

Cedric

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitimeSob Cze 14, 2014 9:27 pm

Zaś na sam koniec pozostał mi lodowy trening. Nie miałem na niego zbyt wiele czasu bowiem śpieszyłem się na zbliżające się polowanie, a moja podopieczna naprawdę całkiem nieźle radziła sobie z tym atakiem, toteż nie musiałem poświęcać zbyt wiele czasu. Właściwie to nie była już nauka, a jedynie utrwalanie ciosu.
- Lodowy promień!
Amaura kilka razy wykonała atak. Nie miałem do niej żadnych zastrzeżeń. Wszystko wyglądało naprawdę bardzo dobrze i dalsze treningi nie miały sensu toteż opuściłem to miejsce i udałem się na polowanie.

Amaura - Lodowy Promień (26)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lodowe Jaskinie   Lodowe Jaskinie - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Lodowe Jaskinie

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 1.0 :: Johto-