Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Re: Walka Pon Lip 07, 2014 3:32 pm | |
| Wyczekuj jej, słuchając skąd nadjedzie i Łamacz Murów! |
|
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Walka Pon Lip 07, 2014 3:34 pm | |
| - Cios Ciałem. Nasłuchiwanie nic nie dało. Sawk stał jak słup i nasłuchiwał. A wtedy Miltank uderzyła frontalnie Ciosem Ciała. Przez to walczacy pokemon został sparaliżowany, a cios stał sie krytyczny. |
|
Mephisto
| Temat: Re: Walka Pon Lip 07, 2014 3:35 pm | |
| Sawk! Dalej, Kamienny Grom! |
|
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Walka Pon Lip 07, 2014 3:41 pm | |
| - Stąpanie! Sawk juz podniósł rękę do wykonania ataku, gdy paraliż go zatrzymał. Zobaczył jedynie jak wielkie kopyta krowy uderzają o jego ciało. Okazało się, że tego ruchu już nie przetrzymał. - Sawk niezdolny do walki. Wygrywa lidera.
Whitney podeszła do ciebie i dała ci wskazówki do kolejnych pojedynków. - Walki z liderami nie są łatwe. Twoje pokemony są dobrze szykolone, z tym nie można dyskutować. jednak w pojedynakch brakuje ci elementu zaskoczenia. Używanie tych samych ruchów w tych samych kombinacjach staje się przewidywalne. Przykładem jest Bąbelkowy promień z pierwszej rundy. Nidorina w krótkim czasie nauczyła się jak przed tym ruchem unikać. Zatem nastepnym razem polecam zaskoczenie przeciwnika. A tym na pewno była Święta Załona u Bayleef. Dobra obrona przed zatruciem. Zapraszam wkrótce na kolejny pojedynek. Do zoabczenia. |
|
Mephisto
| Temat: Re: Walka Pon Lip 07, 2014 3:44 pm | |
| Hmm, dziękuję za te rady jak i za świetną walkę - powiedziałem z uśmiechem po czym opuściłem sale miasta Goldenrod. |
|