|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: PJP Nie Sty 25, 2015 2:00 pm | |
| Kupiliście bilety do laboratorium wskrzeszające, uważane za wymarłe, gatunki pokemonów. Dziś jest dzień otwarcia i właśnie się tam udajecie. Przed wejściem do budynku czeka już seksowna przewodniczka zwarta i gotowa do oprowadzenia wycieczki. Jej rozpoczęcie jest szacowane na godzinę 14:30.
Tak wiec wbijajcie mięsa!!!
Kilka słów od Jokera. PF nie będzie więc nie ważcie mi się pisać ścian tekstu bo prędzej szczenę niż to przeczytam. Odpisy maja być krótkie zwięzłe i na temat. Jeśli sie ktoś spóźni to spoko, z rozpoczęciem każdej nowej godziny można dołączyć do zabawy. Tak samo zapis jest otwarty do zakończenia eventu kiedyś tam za miesiąc czy dwa ( tak nie skończy sie dzisiaj). Sinuś zaoferował bonus wiec mięska warto to wygrać ! |
|
| |
Sophie
Liczba postów : 206 Wiek : 27 Skąd : Mars
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:01 pm | |
| |
|
| |
Shi
Liczba postów : 372 Wiek : 28
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:11 pm | |
| Shi pomachał znajomym twarzom, które stawiły się w obrębie budynku laboratorium, następnie podziwiał piersi seksownej przewodniczki ale tak, by ta tego nie zauważyła. - Dzień dobry. - Powiedział cicho, jak gdyby wchodząc do sklepu i tak czekał w spokoju przed wejściem, w międzyczasie ocierając płaszcz z kurzu, popiołu i przylepionej trawy, po odbytych jeszcze chwilę temu treningach z jego pokemonami. |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:15 pm | |
| Roxie przybywa na miejsce zbiórki. |
|
| |
Sin Cara Admin
Liczba postów : 1389 Wiek : 30
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:16 pm | |
| Przybyłem do laboratorium. Dobrze przyjrzałem się przewodniczce i stanąłem pod ścianą opierając się o nią. Ma się to szczęście. Wczoraj impra z gorącą laską dzisiaj niezgorsza przewodniczka. Żyć nie umierać. |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:19 pm | |
| Przybywam i spokojnie krocze za przewodniczką |
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:27 pm | |
| |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:31 pm | |
| Stoję sobie i się patrzę na przewodniczkę. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:37 pm | |
| Przyszliście pod laboratorium zbierając się w grupę. Przewodniczka na wasz widok sie uśmiechnęła, po czym przemówiła. - Witam was na otwarciu Poke Jurassic Park i mam nadzieję, że miło spędzicie tutaj czas. Czekają was wykład profesora Jerego, pokaz najnowszej technologii wskrzeszającej i to na co pewnie czekacie spotkanie z wskrzeszonymi pokemonami. Proszę wiec za mną. - Po przejściu przez hol zauważyliście parawany i miejsca siedzące ze stojącymi obok pielęgniarzami. - Niestety najpierw czeka was zabieg pobrania krwi, musimy mieć pewność że nie wnosicie na teren laboratorium żadnych wirusów. - Wskazała wam na miejsca siedzące i z niepokojem widzieliście jak personel sięga po strzykawki. |
|
| |
Matt
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:38 pm | |
| Ehh... Matt nie lubi pobierania krwi. Jakoś tak po prostu go to odpychało, ale jak mus to mus. Skoro tego chcą, to chłopak poszedł oddać krew. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:40 pm | |
| Roxie nie przepadała z igłami, więc pobranie krwi nie będzie dla niej czymś miły i niechętnie do tego podejdzie, ale jak trzeba to trzeba. |
|
| |
Sophie
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:41 pm | |
| Siadam w milczeniu i daję sobie pobrać krew. Ciekawi mnie to, co mogę zobaczyć za chwilę. |
|
| |
Shi
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:42 pm | |
| - Byle delikatnie. - Stwierdził bez emocji Shi, który póki co skupił się na finalnej części dzisiejszego dnia eventu, która zakładała im przydzielenie pokemona względnie wymarłego. Nadstawił to, co miał nadstawić do zastrzyku i czekał w kolejce na pobór czerwonawej cieczy. Nie przeszła mu przez myśl możliwość, że jego krew jest nieodpowiednia, wręcz przeciwnie. |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:44 pm | |
| Chłopak usiadł na krześle i czekał, aż pobiorą mu krew. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:46 pm | |
| Nie lubię pobiernia krwi, ale chyba jakos tp przeżyję. Oddaję się w ręce personelu by miec to jak najszybciej za sobą. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:46 pm | |
| Jak to bywa - typowy student wszędzie zasypia. Tak też się stało dzisiaj. Spóźniony wchodzę do laboratorium i poddają sie wszelkim badaniom, które muszę wykonać. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:48 pm | |
| Usiadłem na foteliku i przyglądałem się czy do pobrania mi krwi wykorzystywana jest nowa strzykawka prosto jeszcze z folii. W innym wypadku nawet nie ma mowy. Jeśli nowa to spoko niech sobie trochę biorą. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:54 pm | |
| Oddaliście krew i nie musieliście długo czekać na wyniki. Zauważyliście jak ktoś z personelu kiwa głową do przewodniczki po czym ta do was mówi. - Dobrze, zdaje się, że wszystko jest w porządku i możemy iść dalej. Proszę za mną. - Poszliście za przewodniczką korytarzem mijając pomieszczenia, za których szybami miały miejsce jakieś procesy chemiczne. Widzieliście mnóstwo flakonów z niezidentyfikowanymi substancjami i laborantów je wykorzystujących. - Tutaj nasi eksperci przygotowują niezbędne substancje, które po wpuszczeniu w maszynę i połączeniu z DNA pradawnych pokemonów, dadzą początek nowemu życiu. Nie wiem dokładnie na czym to polega, to sekret strzeżony przez nasz instytut przed konkurencją. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:57 pm | |
| Roxie szła dalej za przewodniczką i słuchała uważnie jej słów. |
|
| |
Sophie
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:57 pm | |
| Przyglądam się poczynaniom ludzi za szybą z lekkim zainteresowaniem. Ruszam dalej za naszą przewodniczką. |
|
| |
Shi
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 2:58 pm | |
| Shi miał mieszane uczucia co do ingerencji genetycznej w naturalnie wymarłe pokemony, szczególnie słysząc słowa seksownej przewodniczki. Ale z grubsza doszedł do wniosku, że pozwalanie żyć tym pokemonom od małego może rzeczywiście jest jedynym sposobem na podtrzymanie gatunku. - To teraz ten wykład, może dowiem się czegoś istotnego. - Analizował sobie Shi, dochodząc powoli do wniosku, gdzie prowadzi ich kobieta. Podobnie jak reszta, podążał za nią. |
|
| |
Matt
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 3:00 pm | |
| Matt słuchał i lazł za przewodniczką. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 3:01 pm | |
| Wyglądało to wszystko jak z prawdziwego filmu fantasy. Widok tylu kolorowych flakoników był przyjemny. Ciekawe czy jest w nich alkohol. Obserwuję, słucham i podążam za przewodniczką |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 3:02 pm | |
| Słucham, ale dalej idę za przewodniczką. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: PJP Nie Sty 25, 2015 3:03 pm | |
| fajnie, może da się podkraść jakiś wynik eksperymentu. Mew bardzo by mi się przydał. A jak oni chcą zmieszać nasze DNA z DNA pokemonów? Mewtwo z moimi genami byłby zajefajny, ale znając moje szczęście, to pewnie testowaliby na Unownie. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: PJP | |
| |
|
| |
|