Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Walka, walka, walka! Sob Cze 28, 2014 3:02 pm | |
| - To my to zakończymy Quilava. Szybko, zaatakuj miotaczem płomieni z całej siły tak, aby spalić liście i dotknąć nim swojego przeciwnika. Jeśli ten nadal będzie stał na nogach ponownie wykonaj miotacz płomieni. Włóż w to dużo siły. Wiem, że sobie poradzisz i wygrasz! - Krzyknęłam w kierunku pokemona, który w poprzedniej turze oberwał. Wierzyłam, że teraz atak mu się uda. - Dalej Quilava! |
|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Walka, walka, walka! Sob Cze 28, 2014 3:05 pm | |
| Miotacz płomieni Quilawy dużo osłabł na skutek obrażeń i zmęczenia, toteż wystarczył tylko do siłowania sie z magicznym liściem. Czas mijał a ataki pozostawały w równowadze, ale t Quilawa była zatruta i na skutek tego padła. Wycieńczony Bayleef aż przysiadł z wrażenia. - Quilawa niezdolna do dalszej walki, tym samym zwycięzcą jest Mephisto i jego Bayleef, gratulacje ! |
|
Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Re: Walka, walka, walka! Sob Cze 28, 2014 3:25 pm | |
| - He? Wygraliśmy Bayleef... - powiedziałem do podopiecznego z lekką nutką zaskoczenia. To dla niego duży wyczyn pokonać najpierw Magnemite'a w sali Olivine, a potem jeszcze Quilave, pokemona, który swoim typem miał bardzo dużą przewagę nad Bayleef'em... Wyjąłem zza pasa jeden z moich PokeBalli i schowałem startera, by odpoczął, po czym skierowałem się do Crystal. - Świetnie sobie radzisz w walkach, wiesz? Jednak... sądzę, że czasem ponosi Cię gniew z powodu występującej u Quilavy des aprobaty Twojej osoby. Myślę, że ta bariera między Wami się przełamię. Chciałbym Ci również podziękować za nasze kolejne doskonale rozegrane starcie - powiedziałem po czym zwróciłem się do sędziego: - Dziękuję również panu za sędziowanie tej walki - a następnie skierowałem się do Centrum Pokemon, rzucając za sobą tylko krótkie "Do zobaczenia". |
|
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Walka, walka, walka! Sob Cze 28, 2014 10:46 pm | |
| Statystyki zaktualizowane. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Walka, walka, walka! | |
| |
|