PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Sponge II

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Sponge

Sponge

Male Liczba postów : 332

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 5:05 pm

-Widzisz? Nie jestem taki zły. Zaśmiałem się i spokojnie pogłaskałem pokemona. -Może chcesz do mnie dołączyć? Przyznam, że poszukiwałem takiego pokemona przez bardzo długi czas. Gdyby pokemon się zgodził, dotykam go safari ballem.
Powrót do góry Go down
Riley
Admin
Riley

Male Liczba postów : 836

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 5:13 pm

Pokemon zgodził się i dotknął Saffariballa i po chwili zniknął w nim za sprawą czerwonej poświaty. Teraz decydujesz, idziesz dalej lub wracasz do domu.
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 5:15 pm

Postanowiłem wrócić do domu, obrałem kierunek i ruszyłem w stronę miejsca skąd wyruszyłem.
Powrót do góry Go down
Riley
Admin
Riley

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 5:27 pm

Wróciłeś do budynku w którym zaczynałeś. Staruszek wziął twoje złapane pokemony i oddał ci twoje rzeczy. Na ekranie wyświetlił wszystkie twoje schwytane pokemony aby ułatwić ci wybór.

Cytat :
Sponge II - Page 3 KlefkiSponge II - Page 3 413-cSponge II - Page 3 049Sponge II - Page 3 Helioptile_sprite_by_vale98pm_by_vale98pm-d6tdowcSponge II - Page 3 Scatterbug_sprite_by_vale98pm_by_vale98pm-d6plyo3
Powrót do góry Go down
Sponge

Sponge

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 5:32 pm

-Dziękuje za całą dzisiejszą podróż, w którą mogłem wyruszyć dzięki biletowi. Choć wszystkie pokemony są niesamowite, a gdybym pozostał dłużej spotkałbym ich jeszcze więcej to...moim wyborem jest Scatterbug. Droga którą obrałem, zostanie mistrzem pokemonów robaczych nie mogła by istnieć bez tego pokemona. Odparłem rozmyślając nad losem pozostałych pokemonów. Najchętniej zabralbym je wszystkie, ale takie są reguły. Zasad trzeba przestrzegać. Tak też Scatterbug, mam nadzieję, że zostaniemy najlepszymi przyjaciółmi. Odparł i wybrał pokemona.
Powrót do góry Go down
Riley
Admin
Riley

Sponge II - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Sponge II   Sponge II - Page 3 Icon_minitimeSob Kwi 12, 2014 6:13 pm

Cytat :
Scatterbug Sponge II - Page 3 Femalemz9
Sponge II - Page 3 Scatterbug_sprite_by_vale98pm_by_vale98pm-d6plyo3
Charakter:
???
Typ Pokemona: Robaczy
Prędkość Pokemona: 35
Wielkość: 0.3 m
Waga: 2,5 kg
Ataki:
???
???