|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sin Cara Admin
Liczba postów : 1389 Wiek : 30
| Temat: Zapisy Czw Lis 06, 2014 7:28 pm | |
| Zapisy otwiera człowiek przygoda. To jest miejsce do zgłaszania się na organizowane przygody, według standardów prowadzącego. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Zapisy Pon Lis 17, 2014 8:36 pm | |
| Otwieram zapisy na przygodę "NOWY ŚWIAT" Termin przygody: 28. listopada 2014 Godzina rozpoczęcia: 18.00 Planowany czas zakończenia: 22.00
Czas przyjmowania zgłoszeń: 27. listopada 2014, godz. 23:59
Forma zapisu: Stróż: Cztery ataki "lvl up" : Zapoznałem się z regulaminem:
Jeżeli obecność nie jest pewna, proszę napiszcie. - Kod:
-
[b]Stróż: [/b] [b]Cztery ataki "lvl up" : [/b] [b]Zapoznałem się z regulaminem:[/b] |
|
| |
Martixelix
Liczba postów : 160 Wiek : 28 Skąd : Opole
| Temat: Re: Zapisy Pon Lis 17, 2014 10:16 pm | |
| Stróż: Steelix Cztery ataki "lvl up": Rock Throw, Bind, Dig, Harden Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Zapisy Sob Lis 22, 2014 3:21 pm | |
| Stróż: Hawlucha Cztery ataki "lvl up" : Śmiałek, Powietrzny Atak, Cios Karate, Powietrzny Nacisk Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Raven
Liczba postów : 690
| Temat: Re: Zapisy Sob Lis 22, 2014 7:17 pm | |
| Stróż: Swellow Cztery ataki "lvl up" : Powietrzny As, Przyśpieszenie, Podwójna Drużyna, Powietrzne Cięcie Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Sob Lis 22, 2014 10:25 pm | |
| Stróż: Volcarona Cztery ataki "lvl up" : -Huragan -Fala Gorąca -Atak Rac -Srebrny Wiatr Zapoznałem się z regulaminem: Tak Zaznaczam, iż mogę się nie pojawić. |
|
| |
RicoChet
Liczba postów : 295 Wiek : 30
| Temat: Re: Zapisy Nie Lis 23, 2014 9:37 am | |
| Stróż: Aggron Cztery ataki "lvl up" : -Cios głową -Ochrona -żelazny ogon -Rzut błotem Zapoznałem się z regulaminem:Tak, ale oznajmiam, że mogę się spóźnić. |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Nie Lis 23, 2014 8:10 pm | |
| Stróż: Cofagrigus Cztery ataki "lvl up" : Hex Shadow Ball Will-O-Wisp Ominous Wind Zapoznałem się z regulaminem:Tak |
|
| |
Cedric
Liczba postów : 693 Wiek : 28
| Temat: Re: Zapisy Sro Lis 26, 2014 9:33 pm | |
| ~ Stróż ~ Machamp ~ Cztery ataki "lvl up" ~Cios Krzyżowy Nokaut Podwójne Siekanie Cios Dynama ~ Zapoznałem się z regulaminem ~Może mnie nie być |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Zapisy Sro Lis 26, 2014 11:02 pm | |
| Stróż: Gardevoir Cztery ataki "lvl up" : Hipnoza,Wizja Przyszłości, Psychika, Podwójna Drużyna Zapoznałem się z regulaminem:Tak |
|
| |
Shi
Liczba postów : 372 Wiek : 28
| Temat: Re: Zapisy Czw Lis 27, 2014 3:07 pm | |
| Stróż: Avalugg Cztery ataki "lvl up" : ~ Avalanche (Lawina), ~ Skull Bash (Łomot czaszką), ~ Recover (Odnowienie), ~ Crunch (Chrupanie). Zapoznałem się z regulaminem: Tak. Długo zastanawiałem się nad zapisem, ostatecznie nie widzę przeciwwskazań bym się jutro nie pojawił, aczkolwiek nie wykluczam takiej możliwości, co tutaj zaznaczę. |
|
| |
Acinoma
Liczba postów : 330
| Temat: Re: Zapisy Czw Lis 27, 2014 5:37 pm | |
| Stróż: Tyrantrum Cztery ataki "lvl up":~ Trzęsienie Ziemi ~ Super Taran ~ Antyczna Moc ~ Smoczy Ogon Zapoznałem się z regulaminem: Tak Może mnie nie być .-. |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Czw Lis 27, 2014 11:31 pm | |
| Stróż: Garchomp Cztery ataki "lvl up" : - Smoczy Pęd (Dragon Rush) - Smoczy Pazur (Dragon Claw) - Gniew Smoka (Dragon Rage) - Ognisty Kieł (Fire Fang) Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Zapisy Czw Gru 25, 2014 1:22 pm | |
| Otwieram zapisy na przygodę "ZAGINIONY" Termin przygody: 30. grudnia 2014 Godzina rozpoczęcia: 18.00 Planowany czas zakończenia: 00.00
Czas przyjmowania zgłoszeń: 29. grudnia 2014, godz. 23:59
Forma zapisu: Stróż: Cztery ataki "lvl up" : Zapoznałem się z regulaminem:
Jeżeli obecność nie jest pewna, proszę napiszcie. - Kod:
-
[b]Stróż: [/b] [b]Cztery ataki "lvl up" : [/b] [b]Zapoznałem się z regulaminem:[/b] |
|
| |
Raven
Liczba postów : 690
| Temat: Re: Zapisy Czw Gru 25, 2014 3:13 pm | |
| Stróż: Togekiss Cztery ataki "lvl up": Podniebny Atak Ekstremalna Prędkość Kula Aury Powietrzne Cięcie Zapoznałem się z regulaminem: Tak Zaznaczam, iż może mnie nie być. |
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Czw Gru 25, 2014 11:35 pm | |
| Stróż: Galvantula Cztery ataki "lvl up" : - Wyładowanie - Promień Sygnałowy - Ssący Cios - Elektryczna Sieć Zapoznałem się z regulaminem: Tak! I cóż... ten... mogę się nie pojawić :/ |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Zapisy Pią Gru 26, 2014 11:37 am | |
| Stróż: Charizard Cztery ataki "lvl up" : -Powietrzne Cięcie (Air Slash) -Piekło (Inferno) -Gniew Smoka (Dragon Rage) -Cienisty Pazur (Shadow Claw) Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Zapisy Pią Gru 26, 2014 2:40 pm | |
| Stróż: Gardevoir Cztery ataki "lvl up" : Hipnoza,Wizja Przyszłości, Psychika, Podwójna Drużyna Zapoznałem się z regulaminem:Tak |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Pią Gru 26, 2014 7:33 pm | |
| Stróż: Garchomp Cztery ataki "lvl up" : Kopanie Kieł Ognia Chrupanie Smoczy Pazur Zapoznałem się z regulaminem:Tak |
|
| |
Shi
Liczba postów : 372 Wiek : 28
| Temat: Re: Zapisy Sob Gru 27, 2014 9:34 pm | |
| Stróż: Aurorus Cztery ataki "lvl up" : ~ Antyczna moc (Ancient Power) ~ Grad (Hail) ~ Hiper promień (Hyper Beam) ~ Śnieżyca (Blizzard) Zapoznałem się z regulaminem: Tak. Z tą obecnością to różnie może być, w końcu zawsze może coś wypaść. Ale póki co, mocne - raczej będę. |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: Zapisy Nie Gru 28, 2014 12:52 pm | |
| Stróż: Hydreigon Cztery ataki "lvl up" : Chrupanie Smoczy Puls Smoczy Pęd Cios Ciałem Zapoznałem się z regulaminem:Tak Zaznaczam, że może mi coś wypaść podczas przygody. |
|
| |
Cedric
Liczba postów : 693 Wiek : 28
| Temat: Re: Zapisy Nie Gru 28, 2014 7:13 pm | |
| ~ Stróż ~ Machamp ~ Cztery ataki "lvl up" ~Cios Krzyżowy Nokaut Podwójne Siekanie Cios Dynama ~ Zapoznałem się z regulaminem ~Może mnie nie być |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Zapisy Nie Gru 28, 2014 9:26 pm | |
| Stróż: Flygon Cztery ataki "lvl up" : -Hiper Promień (Hyper Beam) -Moc Ziemi (Earth Power) -Smoczy Oddech (Dragon Breath) -Smoczy Pazur (Dragon Claw) Zapoznałem się z regulaminem: Tak |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| |
| |
Martixelix
Liczba postów : 160 Wiek : 28 Skąd : Opole
| Temat: Re: Zapisy Pon Gru 29, 2014 2:23 pm | |
| Stróż: Steelix Cztery ataki "lvl up": Rock Throw, Bind, Dig, Harden Zapoznałem się z regulaminem: Tak
Jeśli wypadnie nagłe spotkanie rodzinne to mogę się nie pojawić, ale na tę chwilę mogę powiedzieć, że na 100% będę. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy | |
| |
|
| |
|