Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 1:52 pm | |
| Duch oberwał jeszcze trochę po czym zanurkował pod ziemię i tam siedzi. |
|
Morfina
Liczba postów : 470 Wiek : 31 Skąd : Wolne Miasto - Gdańsk
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 2:41 pm | |
| - Bądź czujna, taki typ lubi atakować od tyłu. Musisz być gotowa na unik. W każdej chwili może wyjść, nawet spod ciebie. Może nawet zaatakować z góry. Musisz się wyciszyć, skupić, być czujna. Masz znakomity słuch. Unik wykonaj za pomocą turlania, zaś przy wolnym strzale, pozostaje Ci atak trującym żądłem. |
|
Frey
Liczba postów : 75
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 5:22 pm | |
| -Wyskocz z boku, by nie mogła ciebie zaatakować. -Wydałem rozkaz duszkowi, patrząc jak wyłania się z ziemi, a przeciwniczka turla się w bok, nie mając celnego strzału, by uniknąć spodziewanego ataku. I gdy w końcu przestaje się turlać, to wydaję rozkaz: -Hipnoza oraz zjadacz snów! |
|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 7:38 pm | |
| Podchodów ciąg dalszy, a potem wyjście z cienia. Duszek korzystał z przewagi szybkości do uników po czym w końcu uśpił i zeżarł sny przeciwnika. Podążając schematem waszych działań i wcześniejszych oświadczeń względem zakończenia walki dziś dzień, uroczyście oświadczam iż takie zabawy trwały do końca aż Nidoqueen padła niezdolna do dalszej walki, wygrywa Frey. |
|
Frey
Liczba postów : 75
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 7:59 pm | |
| -Dobrze się spisałeś -Pogłaskałem duszka po jego kudłatej główce, a następnie on zapadł się pod ziemię, znikając gdzieś, a ja podszedłem do mojej przyjaciółki. -Całkiem dobra walka i w momencie gdy mój pokemon nie mógł nic wykonać, to myślałem, że to już po mnie. Dziękuję ci za poświęcony czas i gdyby nie przewaga typów na moją korzyść, to walka mogłaby się potoczyć zupełnie innymi torami i to ja miałbym problem ze zwyciężeniem, ponieważ Nidoqueen to całkiem silny pokemon, który posiada bardzo bystrą i sprytną trenerkę, która potrafi wykorzystać jej potencjał. |
|
Morfina
Liczba postów : 470 Wiek : 31 Skąd : Wolne Miasto - Gdańsk
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina Nie Lip 06, 2014 8:14 pm | |
| - Powrót Nidoqueen, dzielnie i dobrze walczyłaś. - Uśmiechnęła się do pokemona, po czym powróciła go do pokeballa, na zasłużony odpoczynek. Później i tak odwiedzi poke centrum, aby podopieczna mogła efektywniej wypocząć po wymagającej walce. - Dziękuję Frey za walkę i gratuluje Ci zasłużonej wygranej. Myślę, że wygrałeś to nie tylko przewagą typów, fakt, że wiele ataków mi odpadało, to jednak miałeś swoją taktykę. Miło się z Tobą walczyło. A tobie Samaelu dziękuję za sędziowanie nam Frey, zmieć wszystkich w turnieju, bo cię zjem! |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Ćwierćfinał 1: Frey vs Morfina | |
| |
|