Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 7:41 pm | |
| Teraz gdy jest blisko odepchnij go Akcją i użyj Magicznych Liści by zwiększyć dystans między wami, po czym zaatakuj Trującymi Liśćmi. |
|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:03 pm | |
| - Wodna broń i czytanie w myślach do uniku. Bayleef szturchnął akcją przeciwnika, a ten go od siebie odrzucił wodną bronią. Pok wyzywającego oddał magicznym liściem, ale kombinacja trującego liścia została uniknięta dzięki czytaniu w myślach. |
|
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:05 pm | |
| Jeszcze raz, proszę o salwy Trującego Liścia! |
|
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:20 pm | |
| - Wodną bronią zablokuj atak przeciwnika po czym kontra ciosem dynama. Wodna broń zneutralizowała kombinację trującego liścia po czym Bayleef zarobił bombę w jape i teraz jest zdezorientowany. |
|
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:23 pm | |
| Ogarnij się i skup... użyj Magicznego Liścia, spróbuj pocpiąć żabie nogi, po czym jeszcze raz Trujące Liście. Daj z siebie wszystko Bayleef, dobrze? |
|
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:29 pm | |
| - Nie odstępuj go na krok i okładaj ciosem dynama. Bayleef skołowany ale walił wszędzie magicznym liściem a pok lidera czasem nim obrywam. Z drugiej strony wodny pokemon się tym nie przejmował i obijał przeciwnika ciosem dynama aż go znokautował. - Bayleef niezdolny do dalszej walki, tym samym zwycięstwo należy do lidera Chuka ! - Jeszcze długa droga przed tobą młody hahaha ! |
|
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 8:32 pm | |
| Hm, świetna robota Bayleef, dziękuję Ci, powrót Dziękuję panu za świetną walkę - powiedziałem uściskując jego dłoń, po czym ukloniłem się i wyszedłem po mimo porażki zadowolony z sali miasta Cinawood. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Przechodziłem obok... | |
| |
|