|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Przechodziłem obok... Nie Kwi 27, 2014 4:59 pm | |
| Chcę fightować w tej sali. |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Maj 05, 2014 11:13 pm | |
| Pieprzyć Ceda, teraz ty jesteś pierwszy w kolejce. Kiedy fajcisz ? |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Wto Maj 06, 2014 2:16 pm | |
| Dzisiaj mam walczyć ze Swalloeem... może jutro? |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Sob Cze 28, 2014 5:37 pm | |
| Dobra. Jakby coś to ustalam termin walki na ten wtorek, ok? |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Sob Cze 28, 2014 5:51 pm | |
| Jak będzie mi się wtedy chciało to tak. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 5:05 pm | |
| O ile masz czas mogę walczyć już dzisiaj. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 5:50 pm | |
| - 2 na 2 i poki z dopiskiem kanto nie mogą brać udziału w walkach. Machoke wybieram ciebie. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 5:51 pm | |
| Masquerain, zaczniesz dziś Ty. Rozpocznij Złowieszczym Wiatrem, po czym proszę o Poryw Wiatru. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:12 pm | |
| - Przewidywanie i unik a potem cios krzyżowy. Przewidywaniem pokemon lidera zminimalizował szkody własne i po złowieszczym wietrze skontrował ciosem krzyżowym, co jednak za mocno nie zabolało przeciwnika. Potem walczący pokemon został odepchnięty porywem wiatru. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:14 pm | |
| Poryw Wiatru, silny, byś sam oddaliła się od przeciwnka, po czym Złowieszczym Wiatrem podetnij mu nogi, a następnie zaatakuj znów Porywem Wiatru. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:18 pm | |
| - Przewidywanie i uniki póki sie nie uspokoi po czym dorwij przeciwnika i wykonaj uległość. Machoke trochę obrywał atakami przeciwnika, ale dzięki przewidywaniu szkody nie były wielkie. Po przeczekaniu dorwał robaka i wykonał uległość co wbiło poka Nadno w ścianę. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:20 pm | |
| Odbij się Porywem Wiatru, po czym proszę o Złowieszczy Wiatr, jednocześnie uciekając do tyłu Szybkim Atakiem! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:25 pm | |
| - Doskocz do przeciwnika i okładaj ciosem karate. Żeby odbić sie od ściany pokemon musiał sie najpierw od niej oderwać, wtedy uderzyć w nią powietrzem. W tym samym czasie kiedy to sie udało Machoke doskoczył do robaka i samą swoją masą ciała przygniótł do ziemi następnie wykonując ciosy karate. W takiej pozycji polecenia zlecone przez trenera nie były możliwe do wykonania. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:30 pm | |
| Bąbelkowy Promień, prosto w twarz oponenta. Następnie Szybki Atak, by oderwać się od ziemii i wykonaj Poryw Wiatru, proszę. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:34 pm | |
| Bombelkowy atak dochodził celu, ale Machoke sie nie poddał i dalej siedział okrakiem na ćmie okładając ją ciosami karate. Teraz oba pokemony wymieniają sie tymi atakami i wygląda na to że sie to nie zmieni za szybko. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:37 pm | |
| Słodki Zapach prosto w oczy, a następnie odbij się od podłoża i uciekaj Porywem Wiatru wykonywanym w stronę przeciwnika
|
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:39 pm | |
| Słodki zapach zniechęcił przeciwnika do wykonywania dalszych ciosów co wykorzystała ćma i wyrwała sie z jego objęć, po czym porywem wiatru zwiała obijając przeciwnika. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:42 pm | |
| Doskonale piękna. Teraz Porywem Wiatru zwal go z nóg, po czym wykonaj silny Złowieszczy Wiatr. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:45 pm | |
| - Uderz zemstą. Robal uderzył porywem wiatru, ale Machoke utrzymał sie na nogach po czym zadał cios zemsta. Następnie znów oberwał, tym razem złowieszczym wiatrem. Oba poki są już zmęczone i poobijane, długo to nie potrwa. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:49 pm | |
| Połącz Słodki Zapach z Porywem Wiatru, osłabiając i atakując rywala, po czym proszę o zdecydowany Złowieszczy Wiatr. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 6:57 pm | |
| - Przewidywanie i cios karate. Słodki zapach po prostu został wywiany przez poryw wiatru i nic nie zdziałał. Po przetrzymaniu tego ataku Machoke zdzielił raz a porządnie przeciwnika ciosem krzyrzowym co go znokałtowało. Pok lider zrobił zwyciezką pozę po czym sam padł. - Machoke i Masquerain niezdolni do dalszej walki. - Wracaj, Poliwrath wybieram ciebie. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 7:05 pm | |
| Masquerain, świetna robota, powrót. Bayleef, wybieram Cię! Proszę o Świętą Zasłonę i wykonaj na przeciwnku salwy Trujących Liści (Ostry Liść + Trujący Pyłek) |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 7:10 pm | |
| - Hipnoza a potem podwójnym plaśnięciem. Pok lidera był ułamek sekundy szybszy, przez co Bayleef zasnął przed postawieniem świętej zasłony. Kiedy już sobie chrapał pok lidera do niego podszedł i rozpoczął okładanie podwójnym plaśnięciem. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 7:17 pm | |
| No żart jakiś?... Bayleef, budź się! Migiem! Święta Zasłona i Magiczny Liść, i to już! Chcesz przegrać?! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Przechodziłem obok... Pon Cze 30, 2014 7:37 pm | |
| Pokemon Nadno zaczął sie budzić przyjmując sporą liczbę ciosów aż w końcu wykonał świętą zasłonę. Jednak nadal był obijany i nie miał kiedy oddać magicznym liściem. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Przechodziłem obok... | |
| |
|
| |
|