|
Autor | Wiadomość |
---|
Aureliusz
Liczba postów : 217 Wiek : 28
| Temat: Domek WP Sob Kwi 26, 2014 3:06 pm | |
| Zwykły, stary domek letniskowy mogący pomieścić maksymalnie 10 osób. Łóżka są piętrowe i grożą zawaleniem, a jedyne co oddziela część męską od damskiej jest dość cienka zasłona. |
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 1:23 pm | |
| Wzięłam głęboki oddech i zajrzałam do wnętrza domku Patratów. Cosik czułam, że na domek dla VIP'ów nie ma szans. Zobaczyłam tam piętrowe łóżka, zasłonkę, która prawdopodobnie oddziela część damską od męskiej, niezwykle cienką warto dodać. - Ktoś sobie zemnie jaja robi. - Pomyślałam. Łóżka prawdopodobnie także groziły zawaleniem dlatego rzeczy, które miałam pod ręką rzuciłam na jedno z łóżek na górze tak, aby od razu je sobie zaklepać. Rozmyślałam nad tym, kogo Samael wybierze na drugą część wyzwania. Cóż, okaże się. |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 1:56 pm | |
| Postanowiłem, że zobaczę jak mamy mieszkać przez najbliższe kilka tygodni. Obczaiłem jakieś łóżko na piętrze co nikt nie spadnie na mnie podczas snu. Patrząc na jakość tych pryczy można było stwierdzić że nie wytrzymają zbyt długo, więc dla własnego bezpieczeństwa będę spał na górze. |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 2:19 pm | |
| - Dobra wibrusie, Dziomek ma nockę to odpada, więc na zadanie wybieram Rileya, Halfi, Crystal i siebie. W rezerwie trzymamy Szoguna. To tyle, dziękuję za uwagę. |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 5:20 pm | |
| |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 6:08 pm | |
| Mówiła że będzie, ale pewności nigdy nie ma. Dlatego mamy rezerwowego Szoguna. |
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Domek WP Pon Kwi 28, 2014 8:38 pm | |
| Połowy z naszych nie ma. Powtarza się zimowa akademia. |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: Domek WP Czw Maj 01, 2014 1:22 pm | |
| Przyszedłem do domku wibratorów i rozglądam się za Szogunem -Szogun, jesteś tu? podobno miałeś kontuzję barku czy czegoś takiego. Jeśli jesteś na tyle odważny aby nie bać sie krótkotrwałego i silnego bólu, to mogę Ci nastawić ten bark. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Domek WP Czw Maj 01, 2014 4:30 pm | |
| Wbijam do domku wibratorów po odbytej przygodzie. Na początku odświeżamy się z Absolem w kąpieli, po czym idziemy coś zjeść. Po chwili lenistwa postanawiamy przyjrzeć się jeszcze raz swoim znaleziskom. Mamy nowego kompana Gastlyego i dwie monety. Jedna z nich to moneta ataku, wiec zastanawiam się jaki ruch odblokować Absolowi. Najlepiej jakiś pożyteczny, który przyda się w wyzwaniach. Po krótkiej burzy mózgów zdecydowałem się użyć jej na wykrywanie dla Absola. Została jeszcze jedna moneta, ewolucji. Absol i Sharpedo nie będą mieć z niej pożytku, więc postanowiłem jej nie kisić i użyć na Gastlym, tak aby zamiast niego mieć Hauntera. Znaleziska zużyte wiec idę o nich powiedzieć big braderowi. |
|
| |
Aureliusz
Liczba postów : 217 Wiek : 28
| Temat: Re: Domek WP Czw Maj 01, 2014 4:34 pm | |
| Haunter z ewolucją otrzymuje Cios Cienia. |
|
| |
Sponge
Liczba postów : 332
| Temat: Re: Domek WP Sob Maj 03, 2014 8:44 am | |
| Mialem byc aktywniejszy, ale jak na zlosc wylaczyli mi internet. Tak tez chcialem wam napisac, ze nieobecnosc nie wynika z moich widzi misi. Ludzie od internet powiedzieli, ze rozwiaza problem lada chwila... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Domek WP | |
| |
|
| |
|