|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:19 pm | |
| - Jeszcze raz, atakuj walcem! - Poleciłam pokemonowi. |
|
| |
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:24 pm | |
| - Cios Ciałem!
Venipede zaczął walec. Kiedy się zbliżył do MIltank, ta wykonała Cios Ciałem. PRzygniotła twojego pokemona. Oba już powoli odczuwają zmęczenie po walce. Venipede jednak większe. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:26 pm | |
| - Ochrona, odepchnij go od siebie. - Wydałam polecenie. - Gdy się uwolnisz użyj trującego ogona! |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:35 pm | |
| - Mleczny napój!
Venipede ochroniła sie za barierą, a w tym czasie Miltank lekko się uleczyła pijąc swoje mleko. Uderzenie trującego ogona było celne i spowodowało otrucie.
- Walec i pokonaj go! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:37 pm | |
| - Obronne koło, a następnie walec! |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:45 pm | |
| Veniede wzmocniła się i ruszyła z Walcem. Miltank jednak stawiała opor. Oba walce zderzyły sie na arenie i nawzajem się napędzały. Siła powstała przy spieraniu się spowodowała odrzucenie obu pokemonów. Venipede jednak padła ze zmęczenia.
- Venipede niezdolna do walki. Miltank coraz mocniej dyszy i trucizna robi swoje. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:48 pm | |
| - Wracaj Venipede, byłaś świetna. - Powiedziałam chowając stworka do ball'a. Chwyciłam w rękę ball Aipom'a i wypuściłam stworka z pokeball'a. - Atakuj z dystansu prędkością i unikaj jego ruchów przyśpieszeniem! - Krzyknęłam. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:53 pm | |
| - Cios Ciałem!
Miltank nie miała jak zaatakowac. Aipom cały czas unikała przyspieszeniem. Uderzenie Prędkością było celne. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:54 pm | |
| - Kontynuuj uniki przy pomocy przyśpieszenia i atakuj z oddali prędkością! |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 6:01 pm | |
| - Walec.
Pokemon Liderki chciał trafić Aipom, która to jedank nie dawała się złapać przez wykonywanie uników za pomoca Przyspieszenia. Uderzanie Prędkościa oraz Zatrucie powodowało, że krowa traci na sile.
- Miltank weź sie w garśc i uderz go Walcem! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 6:03 pm | |
| - Z całej siły. Teraz mamy szansę to zakończyć. Zaatakuj prędkością i w razie potrzeby unikaj przy pomocy przyśpieszenia. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 6:25 pm | |
| Aipom uderzył ponownie Prędkością, która trafiła w MIltank. Ta chwile póxniej się zatrzymała. Zrobiła się cała purpurowa od trucizny i padła na arenę.
- Miltank niezdolna do walki. Wygrywa Crystal!
Liderka podeszła do ciebie i pogratulowała walki. - Miałas dużo szczęścia. Gdyby nie to zatrucie to walka skończyłaby się zupełnie inaczej. Oto odznaka. Po czym ruszyła w swoją stronę zabierając ze sobą Miltank. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 6:42 pm | |
| Dumna z Aipom schowałam pokemona do pokeball'a.
- Nie byłabym tego taka pewna. Należy pamiętać też, że mój Glaceon także został otruty. - Powiedziałam. - Dziękuję za stoczenie zemną walki no i za odznakę. Wyszłam z sali zadowolona z wygranej. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chcę walczyć! | |
| |
|
| |
|