PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Chcę walczyć!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Crystal

Crystal

Female Liczba postów : 630

Chcę walczyć! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:19 pm

- Jeszcze raz, atakuj walcem! - Poleciłam pokemonowi.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

Male Liczba postów : 715

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:24 pm

- Cios Ciałem!

Venipede zaczął walec. Kiedy się zbliżył do MIltank, ta wykonała Cios Ciałem. PRzygniotła twojego pokemona. Oba już powoli odczuwają zmęczenie po walce. Venipede jednak większe.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:26 pm

- Ochrona, odepchnij go od siebie. - Wydałam polecenie. - Gdy się uwolnisz użyj trującego ogona!
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:35 pm

- Mleczny napój!

Venipede ochroniła sie za barierą, a w tym czasie Miltank lekko się uleczyła pijąc swoje mleko. Uderzenie trującego ogona było celne i spowodowało otrucie.

- Walec i pokonaj go!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:37 pm

- Obronne koło, a następnie walec!
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:45 pm

Veniede wzmocniła się i ruszyła z Walcem. Miltank jednak stawiała opor. Oba walce zderzyły sie na arenie i nawzajem się napędzały. Siła powstała przy spieraniu się spowodowała odrzucenie obu pokemonów. Venipede jednak padła ze zmęczenia.

- Venipede niezdolna do walki.
Miltank coraz mocniej dyszy i trucizna robi swoje.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:48 pm

- Wracaj Venipede, byłaś świetna. - Powiedziałam chowając stworka do ball'a. Chwyciłam w rękę ball Aipom'a i wypuściłam stworka z pokeball'a.
- Atakuj z dystansu prędkością i unikaj jego ruchów przyśpieszeniem! - Krzyknęłam.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:53 pm

- Cios Ciałem!

Miltank nie miała jak zaatakowac. Aipom cały czas unikała przyspieszeniem. Uderzenie Prędkością było celne.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:54 pm

- Kontynuuj uniki przy pomocy przyśpieszenia i atakuj z oddali prędkością!
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 6:01 pm

- Walec.

Pokemon Liderki chciał trafić Aipom, która to jedank nie dawała się złapać przez wykonywanie uników za pomoca Przyspieszenia. Uderzanie Prędkościa oraz Zatrucie powodowało, że krowa traci na sile.

- Miltank weź sie w garśc i uderz go Walcem!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 6:03 pm

- Z całej siły. Teraz mamy szansę to zakończyć. Zaatakuj prędkością i w razie potrzeby unikaj przy pomocy przyśpieszenia.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 6:25 pm

Aipom uderzył ponownie Prędkością, która trafiła w MIltank. Ta chwile póxniej się zatrzymała. Zrobiła się cała purpurowa od trucizny i padła na arenę.

- Miltank niezdolna do walki. Wygrywa Crystal!

Liderka podeszła do ciebie i pogratulowała walki.
- Miałas dużo szczęścia. Gdyby nie to zatrucie to walka skończyłaby się zupełnie inaczej. Oto odznaka.
Po czym ruszyła w swoją stronę zabierając ze sobą Miltank.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 6:42 pm

Dumna z Aipom schowałam pokemona do pokeball'a.

- Nie byłabym tego taka pewna. Należy pamiętać też, że mój Glaceon także został otruty. - Powiedziałam. - Dziękuję za stoczenie zemną walki no i za odznakę.
Wyszłam z sali zadowolona z wygranej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Chcę walczyć!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Chcę walczyć
» Nikt nie chce walczyć w budyniu :/
» Szatan idzie walczyć
» Szogun chce przypomnieć sobie smak pojedynków ;)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 1.0 :: Sale Johto :: Goldenrod-