|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Castiel
Liczba postów : 715 Wiek : 33
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 3:46 pm | |
| Clefairy wykonywała Metronome. Łapki rytmicznie poruszały sie i w końcu pokemon uderzył przeciwnika ... Miotaczem Płomieni.Aipom mimo próby ucieczki otrzymał obrażenia. Jednak są one nie porównywalnie mniejsze niż gdyby atak trafił celne. Małpa wykonała na rywalu Prędkości.
|
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 3:48 pm | |
| - Przeszkodź mu w użyciu metronomu. Szybko dostań się do niego przy pomocy przyśpieszenia zanim wykona swój atak i użyj łaskotek po czym dodaj ciosy furii! |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 3:57 pm | |
| - Śpiew! A nastepnie Metronome!
Clefairy rozpoczęła swoją pieśń i w momencie gdy Aipom był już przed samym przeciwnikiem padł sennie na arenę. Niestety nie udało się zablokowanie przeciwnika. Został wykonany Błysk. Arena rozbłysła światłem.
- Cios Meteoru na śpiącym Aipom! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 3:58 pm | |
| - Aipom, obudź się, dasz radę! - Krzyknęłam w stronę pokemona. Czekając aż pokemon się obudzi. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:00 pm | |
| Aipom nie miał zamiaru jeszcze sie budzić. Clefairy mógł bezbłędnie uderzyć Ciosem Meteoru. Skoro ten nawet atak nie obudził go, może być ciężko z przebudzeniem swojego pokemona.
- Ponownie uderz Metronomem. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:02 pm | |
| - Obudź się! - Kontynuowałam wybudzanie pokemona. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:06 pm | |
| Aipom powoli otwierał oczy. jeszcze trochę brakuje do pełnego wybudzenia. CLefairy ponownie wykonała Metronom wyniku którego użył ataku ... ponownie MIotacza Płomieniu. Po tymm uderzeniu pokemon w pełni się wybudził.
- Kontynuuj Metronome! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:07 pm | |
| - Aipom, zbliż się ponownie do przeciwnika przy pomocy przyśpieszenia i atakuj ciosami furii! |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:11 pm | |
| Tym razem Aipom dotarła do Clefairy i uderzył Ciosami Furri. Clefairy jako dzielny wojownik nie zaniechał rytmicznego poruszania łapkami i stworzył ... Księżycowy Strzał. Niezwykle silny atak dodatkowo sponiewierał malpkę.
- Świetnie! Wykonaj Śpiew! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:24 pm | |
| - Aipom. Wracaj, odpocznij. - Zawróciłam stworka do pokeball'a korzystając z mojego prawa zmiany stworka. Wygrzebałam pokeball Venipede. - Teraz twoja kolej. - Wypuściłam Venipede z pokeball'a. - Venipede, użyj walca, rozpędź się! Liczyłam na to, że dźwięk walca zagłuszy śpiew w uszach Venipede. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:29 pm | |
| Aipom zniknął, a Venipede rozpoczął Walec. Śpiew Clefiry nie docierał jednak to robaka.
- Metronome!
Clefairy w momencie gdy Venipede się rozpędzał wykonał Metronom. Ty razem w rezultacie pojawił się ... Wycie. Wróżka wzmocniła swój atak. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:30 pm | |
| - Kontynuuj atak walcem! - Krzyknęłam, aby robaczek mógł usłyszeć moją komendę. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:38 pm | |
| - Cios Meteoru!
Venipede ruszył na Clefairy rozpędzony niezwykle mocno. Wrózka tylko naładowała łapę i juz czekała na przeciwnika. Venipede był szybszy i uderzył Walcem. Spowodowało to odrzucenie wróżki na przeciwległy bok areny. Venipede nadal kręcił się po arenie.
- Metronom! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:39 pm | |
| - Świetnie. Wiem, że trafisz! - Krzyknęłam w kierunku pokemona. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:41 pm | |
| Clerairy rozpoczął wykonywanie Metronomu. Venipede jednak okazał się być szybszy i uderzył z Walca. BYł to cios krytyczny i Clefairy ledwo stoi na arenie. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:47 pm | |
| - Pięknie Venipede, wykończ go. Wiem, że trafisz! - Krzyknęłam w kierunku robaczka. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:52 pm | |
| - Metronom!
Tym razem Clefairy się pospieszył i użył ataku. Zaatakował swojego przeciwnika ... Ziewnięcie. Wtedy to Venipede uderzył Walcem posyłając preciwnika na zasłużony odpoczynek. Venipede natomiast zasnęła.
- Clefairy niezdolna do walki! Wygrywa śpiąca Venipede. Liderka powróciła swojego pokemona i na arenę posłała Miltank - Walec! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:53 pm | |
| - Venipede, obudź się i użyj obrony! - Krzyknęłam w kierunku pokemona. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:56 pm | |
| Miltank nie przestawała sie kręcic i uderzyła śpiącego robaczka. Ten wystrzelił do góry i wylądował pod jedną ze ścian. Venipede ani drgnęła.
- Świetnie! Dalej wykonuj walec. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 4:58 pm | |
| - Wstań i użyj ochrony! - Krzyknęłam stanowczo. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:03 pm | |
| Venipede otrzymala jakiś supermocy, ponieważ ocknęła się i wykonała Ochronę. MIltank odbiła się od bariery i lekko się zdezorientowała.
- Stąpanie! |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:07 pm | |
| - Czas na ciebie, jesteś szybsza. Uniknij stąpania, szybko wykonaj trujące żądło, wbij je w ziemię tak, jak to robiła Nidorina i użyj walca! - Powiedziałam. Liczyłam na to, że trujące pociski nie znikną tak szybko, a będą ranić oponenta. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:11 pm | |
| MIltank uderzyła stapaniem w ziemię, pownieaż Venipede zdążyła uciec. Jednak wykonanie Trujących Żądeł z ziemie nie dało żadnych rezultatów. Rozbiły sie i tyle ich efektu. To nie to samo co trujące kolce.
- Szybko Walec!
Oba pokemony ruszyły na siebie walcem. I tym samy zderzyły sie ze soba. Walec MIltank był silnieszy i odrzucił ponownie robaka od siebie. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:15 pm | |
| - Nie poddawaj się, użyj obrony a następnie obronnego koła po czym wykonaj walec. Wiem, że dasz radę się przebić! - Krzyknęłam. Liczyłam na to, że po zwiększeniu sobie statystyk obronnych Venipede da radę wyrównać siłę walca. |
|
| |
Castiel
| Temat: Re: Chcę walczyć! Pon Kwi 21, 2014 5:19 pm | |
| - Walec!
Ochrona poskutkowała i Miltank ponownie obiła się. Venipede wzmocniła się Obronnym Kołem i ruszyła z Walcem. Trafiła w leżącą MIltank. Ta skrzywiła się z bólu.
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chcę walczyć! | |
| |
|
| |
|