PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Chcę walczyć!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Castiel

Castiel

Male Liczba postów : 715

Chcę walczyć! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 3:46 pm

Clefairy wykonywała Metronome. Łapki rytmicznie poruszały sie i w końcu pokemon uderzył przeciwnika ... Miotaczem Płomieni.Aipom mimo próby ucieczki otrzymał obrażenia. Jednak są one nie porównywalnie mniejsze niż gdyby atak trafił celne. Małpa wykonała na rywalu Prędkości.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

Female Liczba postów : 630

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 3:48 pm

- Przeszkodź mu w użyciu metronomu. Szybko dostań się do niego przy pomocy przyśpieszenia zanim wykona swój atak i użyj łaskotek po czym dodaj ciosy furii!
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 3:57 pm

- Śpiew! A nastepnie Metronome!

Clefairy rozpoczęła swoją pieśń i w momencie gdy Aipom był już przed samym przeciwnikiem padł sennie na arenę. Niestety nie udało się zablokowanie przeciwnika. Został wykonany Błysk. Arena rozbłysła światłem.

- Cios Meteoru na śpiącym Aipom!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 3:58 pm

- Aipom, obudź się, dasz radę! - Krzyknęłam w stronę pokemona. Czekając aż pokemon się obudzi.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:00 pm

Aipom nie miał zamiaru jeszcze sie budzić. Clefairy mógł bezbłędnie uderzyć Ciosem Meteoru. Skoro ten nawet atak nie obudził go, może być ciężko z przebudzeniem swojego pokemona.

- Ponownie uderz Metronomem.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:02 pm

- Obudź się! - Kontynuowałam wybudzanie pokemona.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:06 pm

Aipom powoli otwierał oczy. jeszcze trochę brakuje do pełnego wybudzenia. CLefairy ponownie wykonała Metronom wyniku którego użył ataku ... ponownie MIotacza Płomieniu. Po tymm uderzeniu pokemon w pełni się wybudził.

- Kontynuuj Metronome!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:07 pm

- Aipom, zbliż się ponownie do przeciwnika przy pomocy przyśpieszenia i atakuj ciosami furii!
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:11 pm

Tym razem Aipom dotarła do Clefairy i uderzył Ciosami Furri. Clefairy jako dzielny wojownik nie zaniechał rytmicznego poruszania łapkami i stworzył ... Księżycowy Strzał. Niezwykle silny atak dodatkowo sponiewierał malpkę.

- Świetnie! Wykonaj Śpiew!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:24 pm

- Aipom. Wracaj, odpocznij. - Zawróciłam stworka do pokeball'a korzystając z mojego prawa zmiany stworka. Wygrzebałam pokeball Venipede.
- Teraz twoja kolej. - Wypuściłam Venipede z pokeball'a. - Venipede, użyj walca, rozpędź się!
Liczyłam na to, że dźwięk walca zagłuszy śpiew w uszach Venipede.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:29 pm

Aipom zniknął, a Venipede rozpoczął Walec. Śpiew Clefiry nie docierał jednak to robaka.

- Metronome!

Clefairy w momencie gdy Venipede się rozpędzał wykonał Metronom. Ty razem w rezultacie pojawił się ... Wycie. Wróżka wzmocniła swój atak.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:30 pm

- Kontynuuj atak walcem! - Krzyknęłam, aby robaczek mógł usłyszeć moją komendę.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:38 pm

- Cios Meteoru!

Venipede ruszył na Clefairy rozpędzony niezwykle mocno. Wrózka tylko naładowała łapę i juz czekała na przeciwnika. Venipede był szybszy i uderzył Walcem. Spowodowało to odrzucenie wróżki na przeciwległy bok areny. Venipede nadal kręcił się po arenie.

- Metronom!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:39 pm

- Świetnie. Wiem, że trafisz! - Krzyknęłam w kierunku pokemona.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:41 pm

Clerairy rozpoczął wykonywanie Metronomu. Venipede jednak okazał się być szybszy i uderzył z Walca. BYł to cios krytyczny i Clefairy ledwo stoi na arenie.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:47 pm

- Pięknie Venipede, wykończ go. Wiem, że trafisz! - Krzyknęłam w kierunku robaczka.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:52 pm

- Metronom!

Tym razem Clefairy się pospieszył i użył ataku. Zaatakował swojego przeciwnika ... Ziewnięcie. Wtedy to Venipede uderzył Walcem posyłając preciwnika na zasłużony odpoczynek. Venipede natomiast zasnęła.

- Clefairy niezdolna do walki! Wygrywa śpiąca Venipede.
Liderka powróciła swojego pokemona i na arenę posłała Miltank
- Walec!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:53 pm

- Venipede, obudź się i użyj obrony! - Krzyknęłam w kierunku pokemona.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:56 pm

Miltank nie przestawała sie kręcic i uderzyła śpiącego robaczka. Ten wystrzelił do góry i wylądował pod jedną ze ścian. Venipede ani drgnęła.

- Świetnie! Dalej wykonuj walec.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 4:58 pm

- Wstań i użyj ochrony! - Krzyknęłam stanowczo.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:03 pm

Venipede otrzymala jakiś supermocy, ponieważ ocknęła się i wykonała Ochronę. MIltank odbiła się od bariery i lekko się zdezorientowała.

- Stąpanie!
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:07 pm

- Czas na ciebie, jesteś szybsza. Uniknij stąpania, szybko wykonaj trujące żądło, wbij je w ziemię tak, jak to robiła Nidorina i użyj walca! - Powiedziałam. Liczyłam na to, że trujące pociski nie znikną tak szybko, a będą ranić oponenta.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:11 pm

MIltank uderzyła stapaniem w ziemię, pownieaż Venipede zdążyła uciec. Jednak wykonanie Trujących Żądeł z ziemie nie dało żadnych rezultatów. Rozbiły sie i tyle ich efektu. To nie to samo co trujące kolce.

- Szybko Walec!

Oba pokemony ruszyły na siebie walcem. I tym samy zderzyły sie ze soba. Walec MIltank był silnieszy i odrzucił ponownie robaka od siebie.
Powrót do góry Go down
Crystal

Crystal

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:15 pm

- Nie poddawaj się, użyj obrony a następnie obronnego koła po czym wykonaj walec. Wiem, że dasz radę się przebić! - Krzyknęłam. Liczyłam na to, że po zwiększeniu sobie statystyk obronnych Venipede da radę wyrównać siłę walca.
Powrót do góry Go down
Castiel

Castiel

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitimePon Kwi 21, 2014 5:19 pm

- Walec!

Ochrona poskutkowała i Miltank ponownie obiła się. Venipede wzmocniła się Obronnym Kołem i ruszyła z Walcem. Trafiła w leżącą MIltank. Ta skrzywiła się z bólu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Chcę walczyć!   Chcę walczyć! - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Chcę walczyć!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Chcę walczyć
» Nikt nie chce walczyć w budyniu :/
» Szatan idzie walczyć
» Szogun chce przypomnieć sobie smak pojedynków ;)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 1.0 :: Sale Johto :: Goldenrod-