|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 7:47 pm | |
| Kontra Bąbelkami! Nie zaprzestawaj uników Szybkim Atakiem i spróbuj zbliżyć się do przeciwnika ale nie za blisko. |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 7:51 pm | |
| Bąbelki spotkały się i zniwelowały wzajemnie. Pokemon Rileya nie zdążył uniknąć i obrywa Wodnym Pulsem i zostaję odepchnięty od przeciwnika.
Kolejka: Riley Sam Ja |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 7:59 pm | |
| Froakie nie daj za wygraną. Szybko atak Bąbelkami!! Nastepnie pamiętaj, że może zaatakować więc unikaj Szybkim Atakiem. |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 8:02 pm | |
| - Wodnym pulsem przebij bąbelki i staranuj go szybkim atakiem. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 8:16 pm | |
| Pokemon Rileya posyła w stronę przeciwnika Bąbelki. Bąbelki zostają przebite przez Wodny Puls, który jednak nie trafia w pokemon Rileya, gdyż ten unika ataku. Następnie pokemon Samaela próbuje staranować pokemona przeciwnika Szybkim Atakiem, jednak ten unika go przy pomocy Szybkiego Ataku.
Kolejka: Sam Riley Ja |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 8:21 pm | |
| - Cykor tylko ucieka. Zatrzymaj się i kanonada bąbelków w dziada. |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 10:40 pm | |
| Dalej bądź zwinny niczym ninja! Shen unik i skok na Froakiego Samaela. Zdziel go Niskim Strzałem, a potem Plaskanie centralnie po twarzy! |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 10:59 pm | |
| Pokemon Samaela używa Bąbelek. Jego przeciwnik jednak przeskakuje je i ląduje prosto na jego twarzy. Od razu okład go Niskim Ciosem oraz Plaskaniem.
Kolejka: Riley Sam Ja |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 11:06 pm | |
| Wykorzystaj moment, że jesteś blisko i zaatakuj ponownie Niskim Strzałem. Zaraz po tym ataku użyj Szybkiego Ataku i odepchnij przeciwnika od siebie. Nie zapomnij o unikach. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 11:20 pm | |
| Od kiedy pok bez ruchu "skok" potrafi przeskoczyć cały atak . . . no dobra. - Szybko póki jesteś blisko lizanie! A potem już czyń dzieła destrukcji okładając przeciwnika plaskaniem. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Re re kum kum Wto Gru 23, 2014 11:25 pm | |
| Pokemon Rileya atakuję Niskim Ciosem i trafia,a potem odpycha od siebie przeciwnika przy pomocy Szybkiego Ataku i tym samym ledwo unika Lizania. Pokemon Samaela jednak nie daję o sobie tak łatwo zapomnieć i atakuje Plaskaniem.
Kolejka: Sam Riley Ja |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Re re kum kum Sro Gru 24, 2014 12:53 am | |
| - Używaj bąbelków i szybko okręć się w okół własnej osi po czym przygotuj wodny puls. Jak wyskoczy w uniku strzel go w locie, a jak skontruje to szybko puść wodny puls za bombelkami. |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Re re kum kum Sro Gru 24, 2014 12:55 am | |
| Froakie nie skacz tylko Szybkim Atakiem poruszaj się zgodnie z ruchem ataku przeciwnika, ale bądź szybszy. Nie dawaj mu celować na ciebie i odpowiedz mu tym samym. Atakuj Bąbelkami obiegając Froakiego Samaela dookoła. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Re re kum kum Sro Gru 24, 2014 12:09 pm | |
| Froaki dosłownie uciekał przed Bąbelkami i udawało mu się to choć przy końcu jeszcze chwila, aby oberwał. Pokemon Samaela wypuścił Wodny Puls, a pokemon Rileya Bąbelki. Ataki zetknęly się ze sobą. Jednak to Wodny Puls się przebił. Atak ten nie trafił w żabkę gdyż ta nadal biegała dookoła przeciwnika z próbą wytworzenia Bąbelek. Pokemony były wyczerpane o nagle jeden z nich padł był to pokemon Samaela. Chwile po nim pokemon Rileya również padł na ziemię nieprzytomny. Walkę wygrywa Riley i jego żabka Po tych słowach sędzia opuściła arenę. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Re re kum kum Pią Gru 26, 2014 2:06 pm | |
| Statystyki zaktualizowane. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Re re kum kum | |
| |
|