|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Pojedynek Żab Nie Lis 09, 2014 9:37 pm | |
| Froakie kiedy paraliż ci przejdzie, uniknij jęzora przeciwnika i walnij go w tył głowy Plaskaniem. Następnie to ty potraktuj go Lizaniem aby już ci się nie wymknął. |
|
| |
Roxie
Liczba postów : 1293 Wiek : 24
| Temat: Re: Pojedynek Żab Nie Lis 09, 2014 9:57 pm | |
| Froaki Riley niestety nie zdążył uniknąć i po raz kolejny zostaje sparaliżowany. Okazję tę wykorzystuje wodny stworek Wabika i atakuje Plaskaniem, którym trafia.
Kolejka: Riley Wabik Ja Wabik Riley Ja |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Pojedynek Żab Nie Lis 09, 2014 10:44 pm | |
| Froakie spróbuj skontrować po mimo paraliżu Plaskaniem. Musi ci się to udać!!! |
|
| |
Wabik
Liczba postów : 695 Wiek : 26
| Temat: Re: Pojedynek Żab Nie Lis 09, 2014 11:18 pm | |
| - Froakie bardzo dobrze, wręcz fantastycznie. Teraz szybko zbliż się do niego i atakuj na przemian Lizaniem i Plaskaniem. Raz to, raz to. Nie pozwól mu się polizać. Pokaż mu kto tu rządzi! - chłopak krzyczał do swojego pokemona i cały czas trzymał za niego kciuki, lecz nie mógł być zbyt pewny siebie, ponieważ fortuna kołem się toczy, raz los się uśmiecha, a innym razem płata figle. - Jestem z Tobą! - powiedział ponownie. Ta walka byłą ich wspólną. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Pojedynek Żab Nie Lis 09, 2014 11:54 pm | |
| Pokemon Rileya nadal był sparaliżowany i nie mógł nic zrobić. Obrywał plaskaniem od swojego przeciwnika.
Kolejka: Wabik Riley Ja Riley Wabik Ja |
|
| |
Wabik
| Temat: Re: Pojedynek Żab Pon Lis 10, 2014 12:48 am | |
| - Bardzo dobrze Froakie. Poliż go, a następnie spróbuj Plaskaniem wbić go w dno, niech będzie do niego odwrócony twarzą. Ty atakuj go po plecach Lizaniem i Plaskaniem. Dobrze Ci idzie, byle tak dalej, nie daj mu się ruszyć. - Wabik powiedział pewnie. Cały czas miał zaciśnięte pięści. Aktualnie duma rozpierała go, pokemon powiem dawał z siebie wszystko i to było widać. Oby nie stracił tego zapału i miał takiego ducha walki do samego końca pojedynku. |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Pojedynek Żab Pon Lis 10, 2014 7:00 pm | |
| Froakie nie dawaj sobą pomiatać! Odwróć się twarzą do Froakiego Wabika i wywal jęzor na zewnątrz. Dzięki temu zadziała Lizanie i uda ci się sparaliżować przeciwnika który cię atakuje. jeśli uda ci się to zrobić i odzyskasz władzę w kończynach okładaj przeciwnika Plaskaniem |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Pojedynek Żab Wto Lis 11, 2014 10:38 pm | |
| Pokemonowi Raileya udaje się przemóc paraliż i błyskawicznie zaatakować Lizaniem. Teraz akcja się odwraca. Pokemon Wabika zostaje sparaliżowany i jest atakowany Plaskaniem.
Kolejka: Riley Wabik Ja Wabik Riley Ja |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 5:30 pm | |
| Dawaj Mały! Wiedziałem, że dasz sobie radę z taką błahą sprawą jaką jest paraliż. Teraz nie dawaj wytchnienia przeciwnikowi okładając go Plaskaniem. Jeśli będzie chciał się ruszyć potraktuj go Lizaniem aby nie miał szansy nawet drgnąć. |
|
| |
Wabik
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 7:10 pm | |
| Chłopak złapał się za głowę. Przyczyną tego, był jego sparaliżowany pokemon, który był teraz okładany przez żabę przeciwnika. - Froakie, nie daj się. Walcz z paraliżem, a następnie atakuj raz Lizaniem, a następnie Plaskaniem. Nie możesz się poddać. Wierzę w Ciebie! - krzyczał do swojego podopiecznego, było tak dobrze, a wyszło, jak wyszło. - A więc Froakie, Lizanie i Plaskanie i tak w kółko. Jeśli złapiesz go w swoje sidła, nie możesz go wypuścić z nich. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 7:32 pm | |
| Pokemon Rileya odpłaca wodnemu stworkowi tym samym atakiem jakim sam przed chwilą dostawał, czyli Plaskaniem. Pokemon Wabika nie mógł się ruszyć, więc Froakie Rileya nie powtarzał Lizania.
Kolejka: Wabik Riley Ja Riley Wabik Ja |
|
| |
Wabik
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 7:52 pm | |
| - Froakie przyjacielu, nie daj się tak bić, pokaż na co Cię stać. Lizanie i Plaskanie! - ostatnie zdanie chłopak wykrzyczał, by komenda lepiej doszła do wojownika. Szaman cały czas trzymał kciuki za swojego podopiecznego. - Lizanie i Plaskanie, w kółko, ciągle, bez przerwy. Pokaż na co Cię stać, jeszcze masz szanse się odgryźć. Zrób to zanim będzie za późno. - trener cały czas przemawiał do swojego podopiecznego. - Liczę na Ciebie! |
|
| |
Riley Admin
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 8:28 pm | |
| Dalej nie przestawaj okładać go Plaskaniem. Prowadź do nokautu przeciwnika poprzez spoliczkowanie do nieprzytomności!! Jeśli tylko spróbuje coś zrobić to wywal jęzor i Lizaniem go! |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 8:40 pm | |
| Pokemonowi Wabika został zaatakowany Plaskaniem, a tuż po tym paraliż odpuścił. Pokemon Wabika oddał Froakiemu tym samym atakiem. Oba pokemony ledwo trzymały się na nogach i gdy już chciały przystąpić do kontrataku... padły nieprzytomne na ziemię. -Oba pokemony niezdolne do dalszej walki. Remis. Po tych słowach sędzia opuszcza Arenę. |
|
| |
Wabik
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 9:02 pm | |
| Chłopak zamknął oczy, gdy zobaczył, że oba pokemony padają niezdolne do walki. Następnie sięgnął po kulkę i wycofał swojego walecznego pokemona. - Dziękuje, dobrze się spisałeś, jestem dumny. - wyszeptał do kulki, a następnie spojrzał na przeciwnika i rzekł. - Dziękuję za walkę, ale gwarantuje, ze jeszcze się spotkamy. - powiedział z uśmiechem, a następnie skinął głowę sędziemu. - Tobie też serdecznie dziękuję. - po tych słowach odwrócił się i opuścił arenę. |
|
| |
Roxie
| Temat: Re: Pojedynek Żab Sro Lis 12, 2014 11:32 pm | |
| Statystyki zaktualizowane. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pojedynek Żab | |
| |
|