|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sin Cara Admin
Liczba postów : 1389 Wiek : 30
| Temat: Finał: Frey vs Samael Sob Sie 09, 2014 8:07 pm | |
| Frey vs Samael
Sala: zwykła prosta arena, podłoże to ubita ziemia.
Walka rozegrać ma się do: 22 sierpnia. |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Sob Sie 09, 2014 8:56 pm | |
| Czas na rewanż za turniej trawiasty mięso ! Proponuję jutro albo 15 sierpnia, bo w tygodniu pracuję. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Pią Sie 15, 2014 3:02 pm | |
| Dawaj ja chcę się z tobą bić ! |
|
| |
Frey
Liczba postów : 75
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Sob Sie 16, 2014 7:12 pm | |
| Co powiesz na jutro po 16.30 około? |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Sob Sie 16, 2014 7:29 pm | |
| No dobra, ale odpisuj wtedy żwawo bo o 3:00 w poniedziałek wstaję. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 3:55 pm | |
| No dawaj towarzyszy Freyaśny. |
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 4:26 pm | |
| Stawiam się w końcu na walkę. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 5:05 pm | |
| Ja też się stawiam, sędzia zgłoś się. |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 6:08 pm | |
| Doczekaliśmy się wreszcie finału Trujących Pokemonów. Naprzeciwko siebie staje Frey i Samael, a ich pokemony to Gengar i Skuntank. Po losowaniu stron i kolejności, wyszło że Sam zaczyna walkę.
Kolejka: Sam Frey ja Frey Sam ... |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 6:12 pm | |
| - Zasłona dymna a potem od razu przez nią uderz miotaczem płomieni. Zaraz potem zmień swoją pozycję i unikaj ataków przeciwnika. |
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 6:28 pm | |
| -Gengar wniknij pod ziemię, wykorzystując zasłonę, a następnie wychyl się lekko dokładnie pod przeciwnikiem i uderz prosto w brzuch mrocznym pulsem, wyrzucając do góry siłą ataku! Następnie znowu skryj się w ziemi. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 6:36 pm | |
| Skunks wykonał zasłonę zmniejszając celność ataków Gengara, ale w tym czasie duch wnikał pod ziemię, dlatego też miotaczem dostał tylko po uszach(STABx1 TYPx1). Duch przemieszczał sie pod ziemią i gdy wynurzył się spod niej, w miejscu wynurzenia nie było już Skuntanka, ale szybko go wypatrzył i uderzył go mrocznym pulsem (STABx1 TYPx0,5)w prawy bok i znowu zniknął pod ziemią.
Ostatnio zmieniony przez Dziomek dnia Nie Sie 17, 2014 7:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 6:58 pm | |
| -Gengar krąż pod ziemią cały czas, zmieniając swoje miejsce. -Rzekłem do mojego pokemona, starając się obmyślić strategię na pokemona przeciwnika. W pierwszej chwili nie zdałem sobie sprawy, że jest pokemonem mrocznym, co utrudnia moje dalsze ruchy. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 7:02 pm | |
| - Skrzekiem usuń zasłonę dymną po czym użyj skupienia energii i czekaj z gotowym nocnym cięciem, aby rzucić się na przeciwnika. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 7:05 pm | |
| Zasłon dymna działa tylko przez jedna turę, wiec skrzek nie był potrzebny. Aktualnie jeden ppok siedzi pod ziemią, a drugi szykuje się na niego z nocnym cięciem z zwiększoną szansą na krytyczne uderzenie. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 7:07 pm | |
| - Miej oczy szeroko otwarte i wyczekuj drania, tak jak to ustaliliśmy. |
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 7:56 pm | |
| -Gengar skup się i wyczuj mroczną energię przeciwnika i dopiero jak będziesz stuprocentowo pewien miejsca pobytu, to wychyl się na drugim końcu areny, jak najdalej od przeciwnika i zaatakuj hipnozą w formie promienia, a następnie znowu schowaj się pod ziemią, zanim do ciebie dotrze, o ile w ogóle będzie w stanie. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 17, 2014 8:14 pm | |
| Gengar wyczuł gdzie siedzi skunksik i pomknął pod ziemią na drugi koniec areny. Gdy zaczął się wynurzać spod ziemi, został dostrzeżony przez przeciwnika. Skuntank biegł pełnym pędem, a Gengar wykonał w tym czasie hipnozę, ale niestety ten atak ma niską celność i duch chybił. Zorientował się co się stało i szybko czmychnął pod ziemię, ale Skuntank był już tuż przy nim i zdzielił go pazurami przez głowę. (STABx1,25 TYPx2)
|
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Wto Sie 19, 2014 6:59 am | |
| -Gengar przemieszczaj się dalej pod ziemią, starając się wyczuć energię przeciwnika. Przy czym nie zostawaj w jednym miejscu na dłużej. -Walka nie zapowiadała się dla mnie najlepiej, ale coś się jeszcze z pewnością wymyśli. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Wto Sie 19, 2014 3:40 pm | |
| - Wycisz się i pozostań bez ruchu czekając tak na przeciwnika. Boją sie ciebie dlatego tak się cykają, czekaj a kiedy wyjdzie uderz nocnym cięciem. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Wto Sie 19, 2014 4:44 pm | |
| Duch przemieszczal sie pod ziemia,skunks czekał a publiczność zasypiala. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Wto Sie 19, 2014 4:59 pm | |
| No to to co wyżej i cheja panie strachliwy Freyu |
|
| |
Frey
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 24, 2014 10:49 pm | |
| Skup się na mrocznej energii przeciwnika, lokalizując ją cały czas. Lataj pod ziemią i co jakiś czas wyciągaj łapkę spod ziemi w różnych miejscach, oddalonych od skunksa. A potem od razu ją chowaj, nim przeciwnik do ciebie dobiegnie! Jesteś znacznie szybszy, a dzięki temu zdezorientujemy go i nie będzie wiedzieć skąd może się spodziewać ataku. Jednocześnie może się trochę zmęczy, podbieganiem do twojej ręki. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Pon Sie 25, 2014 4:02 pm | |
| Gengar wystawiał łapkę nad ziemię i od razu ją chował. Skuntank ruszał do boju i się zatrzymywał po przebiegnięciu dwóch metrów. I tak cały czas... Mimo wszystko Gengar szybciej się męczył, bo musiał więcej się przemieszczać. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael Nie Sie 31, 2014 6:59 pm | |
| - Użyj skupienia energii po czym ostrzelaj murawę kwasowym natryskiem. Może wsiąknie i popieści tego tchórzliwego ducha. W razie kontry użyj miotacza płomieni. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Finał: Frey vs Samael | |
| |
|
| |
|