| Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 3:43 pm | |
| Bo był oszołomiony ciosem dynama. - Wodna broń raz za razem. Wodna broń była rozbryzgiwana przez obronne koło, ale kiedy robak ruszył do trującego ogona to znów oberwał wodną bronią i został odrzucony na ścianę. |
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 3:58 pm | |
| - Użyj po raz kolejny obronnego koła i czekaj, aż ten przestanie uderzać wodną obronią. Następnie wykonaj trujące żądło, a następnie od razu przejdź do trującego ogona. Technikę przeciwnika zablokuj ochroną! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:00 pm | |
| - Wodna broń a potem cios dynama. Po wodnej broni robak zaatakował tak jak pok lidera. Wodno walczący pokemon przyjął trujące żądło oddał ciosem dynama i zebrał trującym ogonem. Poliwrath jest zatruty a robak oszołomiony. - Czytanie w myślach a potem podwójne plaśniecie. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:03 pm | |
| - Zablokuj atak podwójnym plaśnięciem przy pomocy obronnego koła, a po tym uderz trującym żądłem i dodaj trujący ogon! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:09 pm | |
| Pokemon robak chaotycznie sie obracał, ale zamortyzował atak podwójnego plaśnięcia po czym go skontrował swoimi atakami. Robal jest już nieźle wymordowany, a jego przeciwnik podtruty i zaczyna wyglądać źle. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:13 pm | |
| - Ochrona, zaczekamy spokojnie, aż trucizna zrobi swoje. Po przetrzymaniu pierwszego ruchu oponenta wykonaj atak trującym żądłem i pokaż mu swój walec!
|
|
| |
Samael
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:18 pm | |
| - Doskocz z ciosem dynama a potem hipnoza i wal non stop wodną bronią. Pok lidera doskoczył uderzając ciosem dynama w ochronę, potem robak ja zdjął uderzając trującym żądłem po czym zasnął. Wtedy przerośnięta kijanka wykończyła go seriami wodnej broni. - Venipede niezdolny do dalszej walki. - Następnemu czytanie w myślach i wodna broń. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:22 pm | |
| - Wracaj Venipede, to była świetna walka. - Wycofałam swojego poke-robaka do jej pokeball'a. Byłam pewna, że dała z siebie wszystko, ale przeciwnik był jednak od niej lepszy. Wypuściłam Raltsa, który był już dość sponiewierany po walce, ale Poliwrath też był zmęczony walką, a do tego otruty. - Zablokuj wodną broń magicznym liściem, a następnie podwójna drużyna i spokój umysłu. Po tym psychika. Oddal wroga jak najdalej od siebie i unikaj blokuj jego ruchy magicznym liściem! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:37 pm | |
| Poliwrath uniknął magicznego liścia dzięki czytaniu w myślach po czym zdzielił ralts wodną bronią, jednak magiczny liść zawrócił i i tak go trafił. Potem Ralts sie sklonowała ale na resztę zabrakło sił, jest wyczerpana. Coś tam podziałała psychiką co zabolało przeciwnika, ale ten dzielnie sie trzyma mimo zatrucia. - Czytanie w myślach i cios dynama. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:41 pm | |
| - Magiczny liść i psychika, zatrzymaj swojego rywala i nie pozwól mu się trafić! Wiem, że dasz sobie z nim radę. Venipede pewnie teraz ci kibicuje, nie zawiedź jej! - Krzyknęłam. W tym momencie wszystko zależało od pokemona. Wierzyłam, że ten da radę wygrać z przeciwnikiem. Ten był zatruty, tracił siły, a w dodatku magiczny liść i psychika to efektywne na niego ciosy. Musiał dać radę. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:55 pm | |
| To pok lidera zebrał magicznym liściem, ale czołg sie nie poddał i oddał ciosem dynama. Ralts próbowała bronić sie psychiką ale tylko opóźniła swój koniec. Po kolejnym ciosie dynama Ralts padł, pok lidera zrobił kinkonga po czym padł na dupsko wyczerpany. - Ralts niezdolny do dalszej walki, tym samym wygrywa lider sali Chuk ! - Jeszcze długa droga przed tobą panienko. |
|
| |
Crystal
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. Wto Lip 08, 2014 4:59 pm | |
| - Możesz być pewien, że przyjdę tutaj z takim samym zestawem pokemonów, gdy będą silniejsi i poznają jakieś nowe ruchy. - Powiedziałam z uśmiechem. No cóż... Trzeba pogodzić się z pierwszą porażką, która zawsze boli najbardziej. Pożegnałam się i poszłam. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. | |
| |
|
| |
| Wiem, że przegram, ale mogę spróbować. | |
|