PokemonEternal
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share

Chcę walczyć

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Dziomek

Dziomek

Male Liczba postów : 1850

Chcę walczyć - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Chcę walczyć   Chcę walczyć - Page 2 Icon_minitimeNie Paź 19, 2014 2:57 pm

-Steelix, zostaw go pod ziemią, wydostań się z tunelu i stalowym ogonem zasyp go!

Stalowy pokemon w marnym stanie wydostał się z tunel, bo dostał pod ziemią dużą dawką Zabłoconej wody(STABx1,5, TYPx2). Znalazł jeszcze trochę sił by zasypać tunel z ślimakiem w środku. Gdy ziemia zasypywała tunel, nadmiar zgromadzonej tam wody wystrzelił w stalowego węża. To było zbyt wiele dla niego. I tak w tej rundzie swoją walkę na dziś zakończył Gastrodon i jego przeciwnik Steelix. Służby szybko wkroczyły na arenę aby wykopać ślimaka, a sędzia ogłosił zwycięstwo wyzywającego. Tym samym Maverixx zdobył odznakę Minerału.

-Dobrze się spisałeś młody. Ten twój ślimak jest wspaniałym pokemonem i jeśli będziesz nadal potrafił odpowiednio wykorzystywać jego atuty, możesz zajść bardzo daleko.

Liderka wręczyła ci odznakę i wróciła do swego biura, by wypełnić raporty i odesłać je do Centrum Odznak.
Powrót do góry Go down

Chcę walczyć

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Chcę walczyć!
» Nikt nie chce walczyć w budyniu :/
» Szatan idzie walczyć
» Szogun chce przypomnieć sobie smak pojedynków ;)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokemonEternal :: Archiwum :: Archiwum :: Eternal vol 1.0 :: Sale Johto :: Olivine-