|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Pią Cze 27, 2014 7:46 pm | |
| Poproszę Cię, byś wskoczył do wcześniej stworzonego tunelu Steelixa i tam użył Syntezy. Przeczekaj jego atak |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Pią Cze 27, 2014 7:52 pm | |
| Pok wskoczył do tunelu, ale pod ziemią kiepsko mu wyszła synteza i zregenerował jedynie 1/16 HP. Siedząc w zagłębieniu dostał z góry stalowym ogonem, przez co został zasypany po szyję i tylko jego głowa wystawał spod ziemi. Steelix w tej sytuacji złapał Bayleffa za głowę chrupaniem i wyrzucił go na powierzchnię. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Pią Cze 27, 2014 8:00 pm | |
| Hm, trzymasz się mój drogi? Proszę, salwy Magicznych Liści. Gdy zajdzie potrzeba uniki Akcją. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Sob Cze 28, 2014 4:44 pm | |
| -Przebij się przez liście i złap go chrupaniem, jakby spróbował zwiać, to przywal mu stalowym ogonem!
Bayleef posłał liście i zwiał przed chrupaniem, ale przed ogonem już nie zdołał. Po tym ciosie padł nieborak i już miał dość.
-Dobra robota, kolejnego przeciwnika zaatakuj w podobny sposób, tylko zacznij od stalowego ogona a skończ chrupaniem! |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Sob Cze 28, 2014 4:48 pm | |
| Świetna robota Bayleef, czas na zasłużony odpoczynek. Sawk, zapraszam na pole bitwy. Proszę, zrób unik przed Stalowym Ogonem i skontruj Chrupanie Kamiennym Gromem. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Sob Cze 28, 2014 8:22 pm | |
| Sawk umknął przed ogonem, ale Steelix złapał go zębami, ale szybko wypuścił, bo oberwał kamiennym gromem. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Sob Cze 28, 2014 8:26 pm | |
| Sawk, proszę byś użył Skupienia Energii, następnie proszę o Cios Karate. Pamiętaj o unikach, to bardzo ważne. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Nie Cze 29, 2014 2:06 pm | |
| -Przysyp go kamiennym grobem i obij stalowym ogonem!
Sawk nie ucierpiał zbytnio z powodu pierwszego ataku Steelixa i zdążył zwiększyć szanse na krytyczny cios, następnie walnął ciosem karate, ale nie był to cios krytyczny. W odpowiedzi oberwał ogonem.
-Jeszcze raz uderz ogonem i łap go chrupaniem!
|
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Nie Cze 29, 2014 2:14 pm | |
| Odeprzyj ogon Kamiennym Gromem, a gdy ruszy na Ciebie z ząbkami pozwól złapać się za rękę po czym proszę o silny Cios Karate wykonany drugą ręką prosto w łeb olbrzyma. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Nie Cze 29, 2014 2:30 pm | |
| Jak trener polecił tak też sie stało. Steelix uderzył ogonem w pięść sawka, co obaj dotkliwie odczuli, a następnie wąż capnął ludka za rękę, po czym mocno oberwał w łeb i padł. Sędzia zamachał swymi chorągiewkami i wskazał na zwycięstwo wyzywającego. -No no, widzę że się trochę podszkoliłeś od ostatniej wizyty. Gdyby nie wrażliwość Steelixa na waleczne ataki to nie miałbyś szans. Zasłużyłeś na odznakę, więc weź ją, zdobądź pozostałe i walcz mądrze w w Lidze Johto.-powiedziała liderka, rzuciła ci odznakę i się zmyła. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: puk puk... to znów ja Nie Cze 29, 2014 2:33 pm | |
| Hm, wspaniała robota Sawk - rzekłem do pokemona, nastepnie kierując słowa ku liderce: - Dziękuję za świetną walkę - powiedziałem do liderki odbierając odznakę, po czym schowałem swego podopiecznego do PokeBalla i opuściłem Salę miasta Olivine. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: puk puk... to znów ja | |
| |
|
| |
|