|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sin Cara Admin
Liczba postów : 1389 Wiek : 30
| Temat: Sprawy Zaległe Sro Mar 05, 2014 11:55 pm | |
| Tutaj proszę pisać, jakie sprawy oczekują zadośćuczynienia (co nie pododawane, nie dopisane itp) |
|
| |
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sro Mar 19, 2014 2:43 pm | |
| http://www.pokemoneternal.czo.pl/topics12/2751,15.htm - Nie podsumowano nam tej walki przed przenosinami. - Po co dział Kasyna skoro nie ma w nim działów w których mógłbym sobie znowu biznes otworzyć ? - Na starym hoście miałem dwie indywidualne przygody, które chyba nie zostały ocenione. Więcej grzechów na razie nie pamiętam i za nie nie żałuję |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pon Mar 24, 2014 6:44 pm | |
| Rozumiem, że skoro w pracach nie ma rybaka to zostanie mi zwrócone 200zł za zakupienie kutra ? |
|
| |
Mephisto
Liczba postów : 327 Wiek : 25 Skąd : Okolice Łodzi
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pon Kwi 07, 2014 6:31 pm | |
| - Samael napisał:
- Amara nie ma u nas konta no i 30 dni chyba minęło więc domagam się zwrotu.
Co prawda Golett wrócił do Samcia, ale jednocześnie też został u Amary - po prostu się rozdwoił: ten sam w wizytówce dziewoi i boxie Samcia, więc proszę w ich imieniu o ogarnięcie tej sytuacji. :-) |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pon Kwi 07, 2014 8:15 pm | |
| Masz mnie, też to dzisiaj zauważyłem i o mało nie pękłem ze śmiechu XD |
|
| |
Morfina
Liczba postów : 470 Wiek : 31 Skąd : Wolne Miasto - Gdańsk
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sro Kwi 09, 2014 5:19 am | |
| - Samael napisał:
- Rozumiem, że skoro w pracach nie ma rybaka to zostanie mi zwrócone 200zł za zakupienie kutra ?
Taż chciałabym zwrot wtedy, albo chociaż częściowy... W każdym razie chyba miałam jeszcze niewykorzystaną przynętę za stówę ;_; |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Wto Kwi 15, 2014 8:32 pm | |
| Chciałbym prosić o zmianę charakteru Sawka, jako, że ten nadal "podporządkowany" jest MM. :-)
|
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sro Kwi 16, 2014 6:48 pm | |
| O to ja przy okazji proszę o to samo dla mojego Aipom... chodzi mi jedno o zmianę rodzaju żeńskiego na mienski. |
|
| |
Sponge
Liczba postów : 332
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pią Kwi 18, 2014 8:12 am | |
| Zauważyłem, że polowanie na Magikarpia zostało dodane, ale nie u mnie. Jeśli można to byłbym wdzięczny, dyszka jak dobrze pamiętam. |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pią Kwi 18, 2014 6:39 pm | |
| Nie została dodana Sponge, sam nie dodałeś linków do boxów, wizy w odpowiednie miejsce w contact fields. |
|
| |
Sponge
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pią Kwi 18, 2014 8:35 pm | |
| Czyli mój błąd, nie zauważyłem, że takie coś jest Sorka. Myślałem, że linki w podpisie wystarczą. Zrobione. |
|
| |
Morfina
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sob Maj 17, 2014 12:29 pm | |
| Nie chcę mi się pisać osobno, najwyżej mnie skrzyczycie, ale co stanie się / stało się, z sesją moją w świątyni, na którą poszłam z Gorebyss Pearl? Będziemy ją jakoś kontynuować? |
|
| |
Sin Cara Admin
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Nie Maj 18, 2014 1:45 pm | |
| Temat przeniosłem, ale zacznę to dalej prowadzić jak to przeczytam całe i znajdę Chłodnego na GG, by się dowiedzieć tego co jest mi potrzebne. |
|
| |
Morfina
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Nie Maj 18, 2014 1:56 pm | |
| Nie ma sprawy Mogę poczekać, ale dobrze wiedzieć, że będzie coś dalej Dzięki ^^ |
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Czw Maj 22, 2014 8:36 pm | |
| |
|
| |
Riley Admin
Liczba postów : 836 Wiek : 26
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pią Maj 23, 2014 9:57 pm | |
| |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sob Cze 28, 2014 5:24 pm | |
| Chciałbym poprosić o uaktualnienie statystyk walk: 3:1:4 Te dwa zwycięstwa: jedno kiedyś tam z Samaelem, a drugie to dzisiejsze z Crystal. ^^
Ostatnio zmieniony przez Mephisto dnia Sob Cze 28, 2014 6:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sob Cze 28, 2014 5:53 pm | |
| Ty byś w ogóle o podsumowanie tych walk poprosił a nie o zmianę statystyk. Dawno żaden admin tam nie zaglądał, a jak któregoś prosiłem to mnie olewali. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Sob Cze 28, 2014 5:56 pm | |
| Dobrze, poprawka. Więc wszem i wobec chciałbym prosić droga administracji o podsumowanie walk na arenie i w salach z tej odsłony forum, ponieważ nie tylko u mnie, lecz u wielu innych graczy jest sporo zaległości - też związanych z odznakami. Dziękuję za uwagę. |
|
| |
Mephisto
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Nie Cze 29, 2014 5:46 pm | |
| Jest jeszcze małe niedociągnięcie: otóż w statystykach powinienem mieć 3:1:4 gdyż niepotrzebnie policzono mi przegraną z Chronodarkiem dwa razy. Co za tym idzie stan konta winien wynosić 92zł, gdyż zwycięzca w tamtej walce miał zgarnąć 50zł, a mi do tej utraty doliczono jeszcze dyszkę. Prosiłbym o "ogarnięcie" sprawy, z góry dziękuję. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Nie Cze 29, 2014 6:02 pm | |
| Mi zniknęły odznaki kanto, chcę je z powrotem. |
|
| |
Sponge
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pon Cze 30, 2014 11:31 am | |
| Nie mam odznaki z Cinawood. (nie została jeszcze dodana, a trochę czasu minęło) Mój Armaldo opanował Kopanie, a jego charakter nie uległ zmianie. To tylko jedna linijka mówiąca o tym, że pokemon nie zna właśnie tego ruchu. |
|
| |
Crystal
Liczba postów : 630
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Pon Cze 30, 2014 12:45 pm | |
| Tak, ja też prosiłabym o dodanie odznaki z Olivine i Azalea.
Edit: Proszę jeszcze o podsumowanie polowania na Tangele, z którego nie została wpisana jeszcze kwota pieniężna (nie wiem jak u innych, ale u mnie nie zostało nic wpisane).
|
|
| |
Matt
Liczba postów : 983 Wiek : 26
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Wto Lip 01, 2014 8:36 am | |
| Z tego polowania jeszcze nikt nic nie dostał (przynajmniej z tego co wiem xD). A wczoraj było kolejne polowanie, więc wypadałoby podsumować XD |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Sprawy Zaległe Wto Lip 01, 2014 11:12 am | |
| Matt ty tak na serio ? Roxi wszystkiego nie zrobi nie ma rangi sędziego wiec wszystko wykonuje przez pośredników, mordy w kubeł. Odznaki są dawno gotowe do wstawienia ale admini i Castiel nie kwapią sie do ich wstawienia, Polo na Tangelę zostało niedawno wpisane w pokoju wipów, ale junior Castilel który to wpisał nie wykorzystuje mocy by to dodać, Riley ma urlop a Sin kacuje wiec napastujcie Sina aby skończył ze mną walkę w turnieju i dał rangę Roxie |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sprawy Zaległe | |
| |
|
| |
|