|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Samael
Liczba postów : 1512 Wiek : 33
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:09 pm | |
| Wrzawa powoli zaczęła słabnąć a Magmortar wierzgając zrzucił z siebie przeciwnika. Jednak przez nietypową pozycją w jakiej leżał nie był w stanie trafić przeciwnika z piachy. - Chwyć miotacz płomieni w zamęt i zwróć nadawcy ! Kiedy gad zaatakował ogniem to ten skręcił i trawił w swojego twórcę. |
|
| |
Dziomek
Liczba postów : 1850 Wiek : 102
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:13 pm | |
| Zasłona dymna i po szybkiej zmianie pozycji poślij ptaszkowi płomienny wybuch! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:16 pm | |
| - Zamętem zmień kierunek zasłony dymnej na przeciwnika po czym wrzawa ! Dym pozostał po stronie Magmortara zanurzając go w nim, po czym dopiero co ucichła wrzawa znów dała o sobie znać. Jednak ptaszek zarobił z płomiennego wybuchu i to ładnie. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:21 pm | |
| -Zatruj go smogiem i walnij Elektro ciosem! -Krzyknąłem i pokazałem dmuchnięcie i walnięcie pięścią. |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:23 pm | |
| Z dymu wyszedł inny, fioletowawy, a po chwili z niego wyskoczył Magmortar i pizdnął z elektrycznej pięści przeciwnikowi. - Hoothoot chwyć go w zamęt i wywal poza pole walki ! |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:28 pm | |
| Zasłona dymna i ukryj się przed zamętem! Później skąp go w pióropuszu lawy! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:31 pm | |
| Byli blisko siebie, wiec Magmortar nie zdążył się wyswobodzić. Dzielny maluch w pocie czoła przeniósł sporo większego od siebie przeciwnika poza pole wali i wypościł. Na dole czekała na niego ekipa strażacka, ale dla niego to koniec walki. - Magmortar niezdolny do dalszej walki. - Kolejnego przeciwnika powitaj wzmacniając wrzawę. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:33 pm | |
| Forr, teraz kolej na Ciebie! Od razu zwiej sówce szybkim skrętem i po okrążeniu jej, przywal w plecy podwójnym uderzeniem kantem! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:36 pm | |
| Wrzawa uderzyła w robala niczym lodowy wiatr w alpinistów na najwyższych szczytach świata. Mimo to udało mu się zreflektować i zdzieli sówkę szybkim skrętem. - Zamęt i zafunduj mu bliskie spotkanie z gruntem a potem dziobanie ! Kiedy robal nawracał został chwycony w zamęt i pizdnięty o ziemię, potem ptaszek na niego wszedł i rozpoczął proces dziobania. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:38 pm | |
| Odbij go od siebie spłatą i popraw elektro działem! Jest blisko,więc nie chybisz! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:41 pm | |
| Spłata pomogła i ptaszek już nie stoi na robalu. - Zamętem chwyć jego atak i zwróć nadawcy! Kiedy elekro dzało ruszyło ptaszek je chwycił, ale zmęczenie i obrażenia nie pozwoliły my na zmianę toru lotu ataku i uległ. Zamęt przestał trzymać atak i ptaszek z niego oberwał. - Hoothoot niezdolny do dalszej walki. - Wracaj, Dodrio wybieram ciebie ! Przyśpieszenie i atak furii ! |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:44 pm | |
| Forr, wyczekaj go i gdy tylko się do ciebie zbliży zrób wielkie bum używając eksplozji! |
|
| |
Samael
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:46 pm | |
| Wielkie kabum i oba poki dedły. - Forretrest i Dodrio niezdolne do dalszej walki. Tym samym zwycięzcą całego starcia został Dziomek, gdyż pozostał mu jeszcze jeden pokemon. - Wracaj. No niezłe masz te poki, zasłużyłeś na te odznakę. Lider rzucił ci odznakę po czym opuścił salę. |
|
| |
Dziomek
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo Sob Kwi 05, 2014 3:49 pm | |
| -Brawo Forr. Pokonałeś go. Schowałem poka do balla i chciałem jeszcze coś powiedzieć liderowi, ale ten szybko się zmył. Ucieszony zwycięstwem przypiąłem odznakę do pozostałych czterech i udałem sie do centrum pokemon,by wyleczyć swe poturbowane stworki. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dokończenie walki z czo | |
| |
|
| |
|